fejtagito

fejtagito

Miért nem lehet hosszútávon sikeres a magyar baloldal?

2021. szeptember 12. - ThomasHobbes

Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás

            Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali azért is, mert baloldali családba születtél, de egyszerűen utálhatod Orbán Viktor is, mert bizonyos körökben ez trendi. Meg persze azért is lehetsz balodali fiatal, mert az egyetemen csak is kizárólag akkor fogadnak el, ha a Momentumra szavazol.

A példákat sorolhatnánk még, de nem érdemes. Ami itt a lényeg, hogy ha a baloldali szivárványvilág bármelyik skáláján helyezkedik el a baloldali fiatal, legyen zöld, momentumos vagy neomarxista, ami biztos, hogy nem fognak tudni hiteles baloldali pártra szavazni, mert ilyen nem létezik. Szavazataik megoszlanak, és a magyarországi baloldali pártok sem képesek a rájuk szavazó fiatalok minden kérdésére válaszolni a jövőt illetően.

Ezzel szemben a Fidelitas és virul, a konzervatív fiatalok sokan és nagyon is jól vannak. Összetartó, egységes közösséget alkotnak, ami egy termékeny talaj a Fidesznek, hogy az bármikor tehetséges fiatalokat hozzon be a politikai életbe.

 

A „baloldali” pártok képtelenek hosszútávú alternatívát kínálni az országnak.

Orbán mondjon le, a rendszere korrupt, majd mi visszahozzuk a demokráciát és az igazságosságot. Ismerjük a jelmondatokat, de az elmúlt tíz évben egyszer sem tudtuk meg, miért is lenne jó , úgy igazán, ha újra baloldali kormánya lenne az országnak. A biztos szavazókon kívül választást nyerni, a bizonytalanok vagy lemorzsolódó jobboldali szavazatok nélkül nem lehet. De nem is csak ez a lényeg, hanem, hogy egy vízió nélküli politizálást csinálnak, amely nem képes a világban és Európában zajló változásokra válaszolni.

 

Gyurcsány Ferenc

Amíg milliók fejében a baloldal = Gyurcsány Ferenccel, ez egy STOP táblával ér fel többmillió választó fejében. Nem is kell ezt tovább ragozni, amíg a volt kormányfő politizál, nem fogja engedni, hogy a magyar baloldal bármelyik pártjából vagy mozgalmából felülkerekedjenek népszerű politikusok. Miért is lépne le? Hiszen még mindig a Demokratius Koalíció a legnépszerűbb ellenzéki párt a baloldali térfélen, az MSZP-t is sikerült beolvasztani, magabiztosan uralja pártjával a baloldali térfelet.

 

Nagyon lassan tanulnak. Lassan politizálnak.

Mondjuk volt bő 10 évük arra, hogy egy nagy pártban tömörüljenek a Fidesz ellen. Erre nem voltak képesek, sőt még ebben a pillanatban sem tudjuk, hogy bő hét hónappal az országgyűlési választások előtt, ki lesz a miniszterelnök jelöltjük. Mindig arra hivatkoznak, hogy hátrányban vannak a médiában, és elnyomják őket. Ez persze azért nem igaz, mert bőven vannak baloldali online médiumok és TV csatornák is, de mivel népszerű üzenet nélkül politizálnak, képtelenek összefogni még a saját szavazóikat is.

A hitelesség hiánya. Kormányzásképtelenség.

Meglátásom szerint, talán maguk sem hiszik el, hogy képesek lennének országot vezetni. A magyar választópolgárok egy jelentős része pedig fél és retteg, hogy baloldali kormánya legyen újra az országnak. Számukra a baloldal, a nyugat előtti teljes meghajlást, a zűrzavart és az alkalmatlanságot jelenti. Vegyük példának Budapestet. Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása óta, választási ígéreteinek a jelentős részét nem tartotta be, ezzel szemben jelentős apparátust foglalkoztat a városházán, főleg Gyurcsány embereit. A város az egyszerre elinduló építkezések miatt képtelen normálisan működni, mindennaposak a dugók Budapesten, ez szintén előrevetítheti, hogy milyen jövő várna az országra, ha jövőre visszatérne a baloldal .

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fejtagito.blog.hu/api/trackback/id/tr7416686976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sírjatok 2021.09.15. 13:18:40

@antiindex: "a felvilágosodás emblematikus műve volt az Enciklopédia"

érthetetlen, hogy akkor ezt miért nem Ausztráliában vagy Amerikában írták meg, ahol a gonosz kereszténység nem akadályozta volna őket.

sírjatok 2021.09.15. 13:21:01

@andras_29: "önmagában nincs gond egy ilyen névvel."

frissítsd a szoftveredet, matyika, az all lives matter meg főleg a white lives matter mindkettő súlyosan rasszista az elvtársaid szerint.

andras_29 2021.09.15. 13:21:47

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

demieeert.blog.hu/2021/06/06/de_miert_lett_a_ner_fo_ellensege_soros_es_a_migransok_utan_a_varosi_fu?full_commentlist=1#c40695876

" A liberálisok viszont titkolják hogy az ö vezérük a Soros meg a Merkel meg a Gyurcsány meg a Karácsony."

Olyan agyhibbant vagy, ahogy az egy mongolFidiótához illik.

1) Soros még úgy, ahogy liberális, de még ő se kell, hogy egy liberálisnak akár csak példakép is legyen. Vezér meg hogy lehetne?
2) Merkel nem liberális.
3) Gyurcsány nem liberális, hanem szociáldemokrata.
4) Karácsony meg egy zöld párthoz tartozik.

Akkora saláta az "agyad", mint egy ganédomb.

És végül, felsorolsz 4 embert, hogy ők vezérei a liberálisoknak. Ez még egy következő szinten is agyhibbant dolog. Vezérből, Führerből értelemszerűen csak egy lehet. Egy országon belül legalábbis. Olyan nincs, hogy például a német náciknak több führerjük lett volna. Eleve fogalomzavar.

Ilyen elmebetegek vagytok, ti mongolFidióták, nemcsak igazatok nincsen, de az ostoba vádjaitok már fogalmilag is értelmetlen zagyvaságok.

Fikalnyik Eugén 2021.09.15. 13:32:26

"Miért nem lehet hosszútávon sikeres a magyar baloldal?"

Hogy ne lenne sikeres hosszútávon, 12 éve egy kommunista utódpárt uralkodik...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 13:48:20

@Fikalnyik Eugén:

Nem, azt Mszp-nek hívják, és a parlamenti bejutási küszöb környékén tanyázik. Egykori szavazóinak többsége ma a DK-t és a Jobbikot támogatja.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 13:56:01

@andras_29:

Nem a szó eredeti értelmében használjuk s aszót. A mai libsiknek közük nincs a 19. századi nemzeti liberalizmushoz.
Az általad felsorolt politikusok mind bevándorláspártiak, fontosnak tartják az LMBTQ jogok érvényesülését, illetve a kisebbségi jogok érvényesülése kizárólag akkor fontos a számukra, ha az adott kisebbség színes bőrül. Ez a vízválasztó. Például a roma kisebbség ügye fontos a számukra ,de az erdélyi magyaroké, vagy a dél-tiroli osztrákoké nem.
Ezt a politikai oldalt szoktuk ma balodalnak, liberálisoknak, libernyákoknak, liberáltaknak libsiknek, , ballibeknek,lippschiknek stb. nevezni.

konrada 2021.09.15. 14:31:43

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ...amelyből a DK gyakorlatilag átvéve az MSZP alapító-tagságának jó részét, tele van volt MSZMP-sekkel, így ha már jogutódja nem is, de tagságában örököse az annak.
(És mielőtt: elég megnézni a DK képviselőket, és hiába vannak jóval kevesebben, mint a fideszesek, jóval több a volt állampárti köztük.)

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 14:56:35

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: persze. Ti takonygerincű nácik a "libsit" arra használjátok, aki nem tartozik közétek. Sokszor a magadfajtákra is, lásd migatyánk vs jobbik!
Szarcsimbókok.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 14:58:02

@konrada:

Az sem mindegy, hogy ki milyen szinten volt az átkosban. A kedvencem, amikor a 15 éves, gimis osztálytitkár Orbánt ugyanolyan szinten lévőnek próbálják beállítani, mint az egyetemi függetlenített KISZ-titkár, majd KISZ-KB titkár Furcsányt, aki egyébként ebbéli minőségében az új, demokratikus egyetemi ifjúsági szervezet, a Fidesz elszigetelésére és felszámolására tett javaslatokat.

mandiner.hu/attachment/0394/393657_orban_kocsis.jpg

midnight coder 2021.09.15. 14:59:18

@antiindex: Azért tudták "legyõzni" a kereszténységet, mert hagyta. Egy olyan szinten iszlamista országban mint amilyenek a korabeli keresztény országok voltak, simán kivégezték volna az elsõ csókát akinek ez eszébe jut. Ahogy most is kivégeznének téged is mondjuk Iránban ha csak olyanokat mondanál az iszlámról mint most itt a kereszténységrõl. Pláne ha a kis ateista blogodat is mellé linkelnéd.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 14:59:38

@Le a spammerekkel:
Nem, hanem a hozzád hasonló, valóságidegen gondolkodású pc idiótákra.

midnight coder 2021.09.15. 15:01:08

@Igazamvanvagyigazamvan?: Ha kis hazánk hagyta volna ki a 40 év szocializmust, és az UK a gyarmatosítást akkor most õk lennének lemaradva.

HaD 2021.09.15. 15:01:16

miért nem lehet sikeres a baloldal???...mert nem létezik....ennek a gyurcsánynak pontosan az a szerepe hogy ne is létezzen...mképpen a torgyán csurka vona féle álradikálosoknak is az(volt) hogy a "höbörgö bandá"t összegyüjtse megvezesse ezáltal féken tartsa,kontrolálja....ezt így találták ki anno az mszmp-ben(de leginkább izraelben:)) hogy hogyan kell lezavarni az un szoci világból az átmenetet...ennek az orbancnak is elöre megírt forgatókönyve van

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 15:03:37

@midnight coder:

Elképzelem Brendelt, ahogy a tálibokat próbálja meggyőzni az ateizmusról, mint egyetlen helyes útról.:)

andras_29 2021.09.15. 15:06:54

@midnight coder:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak?full_commentlist=1#c40867340

"Orbán is egy looser,"

akkor miért szavazol rá, és miért kényszeresen Gyurcsányozol, ha kritizálják Orbánt, te kis mongolFidióta? Orbán seggéből lógsz ki, te kis mongolFidióta.

andras_29 2021.09.15. 15:14:23

@midnight coder: "Azért tudták "legyõzni" a kereszténységet, mert hagyta. "

hát persze, te kis kereszténybuzi, műveletlen, sötét, idióta fasz! sőt, a keresztény buzik így szállnak le a bicikliről.

már átvettük, hogy inkvizíció volt, keresztes hadjáratok voltak, népirtást csináltak több kontinensen.

a világ legagresszívebb, népirtó vallása vallása.

ahol csak kicsit is megerősödik, azonnal kezdik megint a népirtást, mint Boszniában.

az nem érv, hogy te totál részegen mit álmodoztál a törtlénelemről, miközben fingod nincs a történelemről, és idióta vagy, ezért meséket találsz ki magadnak a jóságos keresztényekről. a tényeket meg leszarod, mert egy ilyen kis elmebeteg vagy.

andras_29 2021.09.15. 15:19:45

@midnight coder:

alapjarat.blog.hu/2021/06/15/az_onvezeto_autozas_8_komoly_kihivasa?full_commentlist=1#c40721740

a biztosító bármit biztosít, aminek a veszélyét meg tudja becsülni, amiért tud olyan árat kérni, hogy neki megérje, és aminél a worst case scenariónál még tartani tudja a kárfizetést. ahogy azt már megírtam, ez egy kicsi felár lesz az autógyártóknak, de nem sok. mivel az autonóm autó biztonságosabb lesz a személyes vezetőknél, ezért a végén a biztosítás ára kevesebb lesz, mint a mostani kötelező biztosítás.

"Ma a fegyvertartást mindenki veszélyesnek tartja, mert hogy azt hallod hogy az USA-ban minden egy-két hónapban jön valaki aki lelõ pár embert. Azt meg nem, hogy mindeközben hányan haltak meg, vagy szenvedtek súlyos sérülést az utakon."

ostoba vagy. először is statisztikákat kellene felmutatnod. nem tudsz, ehhez hülye vagy. másrészt a statisztikákat normalizálni kellene a használati idővel. tök nyilvánvaló, hogy fegyvere még az USÁ-ban is kevesebb embernek van, mint autója, és ritkábban használja. tök nyilvánvaló, hogy az autóvezetés fényévekkel kevésbé veszélyes, mint a lövöldözés. harmadrészt, az autóvezetésnek kurva sok haszna van, a gazdaság jelenleg nem is működne nélküle, anélkül meg működik, hogy minden hozzád hasonló idiótának fegyvere lenne.

andras_29 2021.09.15. 15:33:12

@midnight coder:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak?full_commentlist=1#c40867384

1) abban egyetértünk, hogy az index béna, selejt. az átvétel óta különösen, mert a Fidesz mindig csak fejőstehenet rabol, aztán leamortizálja

2) abban is egyetértünk, hogy sokat elértem. a te beteg, blogfüggő náci szemszögedből sokat romlott a blog.hu, az egészséges szemszögből sokat javult, hiszen kevesebb a beteg náci, és kevesebb időt tölt a blogfüggő selejt itt

3) sosem Kurt barmofival menjetek már ki a hóra, és játsszátok már le ezt, mert ő legtöbbször azon kamuzik, hogy semmit nem értem el. néha mondjuk ő is átcsap hisztibe, hogy szétbasztam a kis blogfüggő élvezeteit, ilyenkor eljön az igazság pillanata, és pofán szarja magát, de jobb volna, ha egymás közt is lejátszanátok ezt a meccset, mert azzal nem jöhettek egyszerre, hogy semmit nem értem el, pitiáner dolgot csináltam, és ugyanakkor azzal is, hogy mindent szétbasztam a ti beteg, blogfüggő szemszögetekből nézve.

legközelebbb majd legalább szinkronban hazudjatok, mert ez így röhej!

ja, és amíg te nem tudsz szkriptet írni, addig nem érdekelnek a hülye elméleti baromságaid arról, hogy mit álmodtál részegen a bilin, hogy hogy írnál szkriptet, ha tudnál.

andras_29 2021.09.15. 16:16:52

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/10/konszolidalt-e_magyarorszag/full_commentlist/1#c40631884

meltanyossag.blog.hu/2021/05/10/konszolidalt-e_magyarorszag/full_commentlist/1#c40632470

Bírtam, hogy több, mint 3 órán át elvitatkozgattál a scripttel. Még ahhoz is hülye vagy, hogy fefogd, hol vagy, mi történik. Még egy script is okosabb nálad, te kis náci genetikai selejt!

andras_29 2021.09.15. 16:31:41

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik?full_commentlist=1#c40808984
1) fingod nincs, mi a magyar protokoll.
2) még operettnáci törzs is össze-vissza habogott erről, és én nem láttam a magyar protokoll pontos publikációját.
3) arról van információnk, hogy Belgiumban, ha valaki beteg lett egy idősek otthonában, akkor utána az idősek otthona összes halottját beleszámolták

ez nem csak azon alapul, hogy te otthon a disznóólban a szarba csaptál, hanem komolyabb forrás

index.hu/kulfold/2020/05/02/miert_van_belgiumban_annyi_aldozata_a_koronavirusnak/

Orbánnak mégis sikerült még köröket vernie Belgiumra ezzel együtt is elbaszásban.

mongolFidióták vagytok, sötétek vagytok, tudatlanok vagytok, hazug pszichopaták vagytok. ti vagytok a magyar selejt.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 16:35:27

@andras_29: Itt nem az a legszomorúbb, hogy én nem tudtam, hanem hogy te ilyesmik gyártására baszod el az életedet.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 16:40:41

@andras_29:

Még mindig nem veszel róla tudomást, hogy számos országban sokkal közvetlenebb kapcsolatot kell kimutatni a covid fertőzés és a halálozás között, hogy egy elhunyt bekerüljön a covid statisztikákba.
A legkirívóbb Szlovákia, de elnézve a gyenge átoltottságukat, még akár e teljesen igazságtalan összevetés alapján is megelőzhetnek minket covid halálozásban.
Magyarországon elég volt, ha az illető korábban felépült covidból, vagyis korábban fertőzött volt, és hónapokkal később felépülése után bekövetkezett halála esetén is bekerült a covid statisztikákba.
A briteknél 28 napnál régebbi covid fertőzés esetén már nem kerülhetett be az illető.

sírjatok 2021.09.15. 16:44:04

@andras_29: "a világ legagresszívebb, népirtó vallása vallása"

kicsit frissítsd a szoftvert, hogy ne duplikáljon szavakat. De hallod, ha ennyire agresszív a kereszténység, akkor hogy tudta bárki legyőzni? :D Matyika, mindenki eldöntheti, hogy ki itt az agresszív, és nem a keresztények...

midnight coder 2021.09.15. 16:47:58

@andras_29: "abban egyetértünk, hogy az index béna, selejt. az átvétel óta különösen, mert a Fidesz mindig csak fejőstehenet rabol, aztán leamortizálja"

Matyika, az Index kb. azóta szar, amióta magukévá tették az Internettó forráskódját. Ez pedig nem tegnap volt. Azóta persze voltak fejlesztések, de általában elmondható hogy ezek nem annyira sikerültek jól. A leépülés pedig szerintem úgy nagyjából a 2000-es évek közepével kezdõdött a fórummal ami ugyan még mindig megvan, de már 2005 környékén is kezdték visszaszorítani, ma pedig már csak árnyéka egykori önmagának. A blogmotorban és a többi részen szerintem úgy 2010 óta nem volt érdemi fejlesztés, kivéve egy-két átdesignolást, illetve hála neked pár hete megjelent a captcha. Persze ha komolyan vennék magukat akkor eleve nem lehetne Pl. nicket lopni, illetve lenne Pl. block user gomb amivel a bejelentkezett lúzerek küldhetnék a számukra nem kívánatos elemeket a nirvánába - ettõl persze a többi usernek megjelennének, csak számukra szûnne meg az adott nick összes hozzászólása. Ilyet amúgy ma már minden komolyabb blog motor vagy fórum tud.
Még egyszerûbb lett volna amúgy az egészet összekötni mondjuk a Disqus-szal a saját comment motor helyett.

Efféle scripteket kb. a python tanfolyam közepén írogatnak az emberek. Az ilyesmin már pár évtizede túl vagyok. Ha épp az a munkám akkor persze csinálok efféléket, Pl. legutóbb mobil alkalmazás offline szinkronja a lokális szerverrel, illetve onnan a felhõssel, és persze nem pythonban. De passzióból nem szoktam ilyesmivel szórakozni: tudod, az ûrhajós sem repked odahaza.

sírjatok 2021.09.15. 16:50:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ez az index cikk is azt támasztja alá, hogy MO jelentősen túlbecsülte a covid halottai számát, a világ túlnyomó része meg jelentősen alul. Tényleg egy matyi szintű idiótának kell lenni, hogy azt el bírd hinni, hogy a VILÁGON a legrosszabbak vagyunk mert ORBÁN.

index.hu/belfold/2021/09/14/covid-halalozas-tobblethalalozas-economist/

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 17:11:22

@midnight coder: nácika, ha már ez a barom brendel bemásolta a baromságodat matyizás közben...

Mi a lófasz az a "looser"???
:DD

Hint: wikidiff.com/looser/loser

andras_29 2021.09.15. 17:15:19

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

mttmuzeum.blog.hu/2021/05/14/a_termeszettudomanyi_muzeum_titokzatos_oriassasa/full_commentlist/1#c40640298

Na, ennyit tud a mongolFidióta selejt. A Természettudományi Múzeum blogján én utaltam arra, hogy Orbánnak hála ezt a múzeumot elköltöztetik Budapestről Debrecenbe, ami egy idióta döntés volt. Főleg, hogy ahogy olvastam, a költözés csak károkkal fog járni.

Ne, ezek után a mongolFidióta csak azzal tud jönni, hogy alapítsunk városállamot. A mongolFidióta selejt "agyjárása" valami olyasmi lehet, hogy a Fidesz támogatottsága vidéken, főleg falun és zsákfalukban, tanyán nagyobb. Ahol nyilvánvalóan az egysebészek élnek. Na most ezek után akkor a nem Fideszesek szerinte alapítsanak városállamot. Ez a városállam nyilván Budapest lenne. Ez persze minden szempontból hülye ötlet, mert vannak azért vidéken is ellenzéki szavazók, és Budapesten is Fideszes szavazók. Elég sokan. Budapest a vidék nélkül nehezen élne meg, de a vidék is Budapest nélkül, mert sem irányítása nem lenne, és közlekedési szempontból is nagyon el lenne vágva. Majdnem annyira, mint Budapest. A beszólás alighanem a mongolFidióta frusztrált kis böfögése volt, mert érvei nincsenek, a témához nem tud hozzászólni. Mellesleg, a Fideszre ugye kisebbség szavazott. Pláne Magyarországon. Jelenleg a Fidesz még inkább kisebbségben van. Ha ténylegesen ketté osztanák Magyarországot, és az egyik helyre azok mennének, akik a Fideszes részben akarnak maradni, a másikban azok, akik inkább nem a Fideszes részben, akkor valószínűleg a lakosság sokkal kevesebb, mint fele maradna a Fideszes részben. Ráadásul kevésbé művelt, kevésbé képzett, hülyébb része. A Fideszes Magyarország átlag IQ-ja elég alacsony lenne. Ha a felosztás erőszakos módon úgy történne, hogy a nem Fideszes rész bUdapest lenne, amihez azért még hozzá kellene csapni Pest Megyét, és még némi területet, hogy a több, mint 5 millió embernek azért mégis méltányos terület legyen, akkor valószínűleg egy olyan kis városállam alakulna ki, mint mondjuk Szingapur. Nehéz lenne megélnie, de hacsak nem veszi a vidéki Magyarország úgy blokád alá, mint Nyugat-Berlint a szovjetek, valószínűleg még mindig jobban megélne, mit a magára hagyott vidéki, Fideszes banda. Nyugat-Berlin erre jó példa. Mégiscsak jobban jártak, mint az NDK. Annak ellenére, hogy egy nagyon nehéz helyzetbe hozott félvárosállam voltak.

No, a mongolFidióta ezt nem fogja fel, nem is neki írtam, hanem a többiek okulására, hogy hol van a mongolFidióta "színvonal".

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 17:17:56

@andras_29:

Attól, hogy te vízfejű vagy, miért kellene az országnak is vízfejűnek lennie?:D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 17:24:35

@sírjatok:

Na de akkor mit fog mondani, ha a szerény átoltottságú szlovákok és románok még így is megelőznek majd minket a negyedik hullámban covid halálozásban?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 17:26:47

@Le a spammerekkel: Baromka, én világosan leírtam, hogy mit értek libernyák alatt. Sajnálom, ha nem jutott el a popcorn méretű agyadig.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 17:28:35

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: kár, hogy ettől még a tény tény marad. A takonygerincű fajtád mindenkit libsizget, aki nem náci.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 17:30:54

"Vegyük példának Budapestet. Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása óta, választási ígéreteinek a jelentős részét nem tartotta be, ezzel szemben jelentős apparátust foglalkoztat a városházán, főleg Gyurcsány embereit. A város az egyszerre elinduló építkezések miatt képtelen normálisan működni, mindennaposak a dugók Budapesten, ez szintén előrevetítheti, hogy milyen jövő várna az országra, ha jövőre visszatérne a baloldal ."

Ez csak most tűnt fel.
@blogger: mondd, te faszfej, te melyik bolygón élsz? Kifosztottátok a fővárost (többek közt) és képes lennél a mostani vezetésre kenni ennek minden következményét

andras_29 2021.09.15. 18:17:43

@Le a spammerekkel:
aztirjaa.blog.hu/2021/08/19/allister_heath_a_romlas_es_az_onhittseg_vegul_megdontotte_az_amerikai_birodalmat?full_commentlist=1#c40864440

nyuszika.

1) bocsánatkérésre felszólítás mióta terror, elment neked az eszed? ja igen, elment. sose volt, elmebeteg vagy.

2) ha a kitiltásra való felszólítás terror, akkor a kitiltás maga nyilván terror a négyzeten, tehát a blogger egy büdös terrorista

idióta elmebetg vagy te is, akár a többi blogfüggő selejt, aki vonyít, hogy zavarják a blogoholizmusukat.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 18:23:42

@andras_29: ez a matyizó netterrorista miért nincs még mindig előzetesben vagy zárt osztályon?

andras_29 2021.09.15. 18:50:41

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

mttmuzeum.blog.hu/2021/05/14/a_termeszettudomanyi_muzeum_titokzatos_oriassasa/full_commentlist/1#c40640298

Na, ennyit tud a mongolFidióta selejt. A Természettudományi Múzeum blogján én utaltam arra, hogy Orbánnak hála ezt a múzeumot elköltöztetik Budapestről Debrecenbe, ami egy idióta döntés volt. Főleg, hogy ahogy olvastam, a költözés csak károkkal fog járni.

Ne, ezek után a mongolFidióta csak azzal tud jönni, hogy alapítsunk városállamot. A mongolFidióta selejt "agyjárása" valami olyasmi lehet, hogy a Fidesz támogatottsága vidéken, főleg falun és zsákfalukban, tanyán nagyobb. Ahol nyilvánvalóan az egysebészek élnek. Na most ezek után akkor a nem Fideszesek szerinte alapítsanak városállamot. Ez a városállam nyilván Budapest lenne. Ez persze minden szempontból hülye ötlet, mert vannak azért vidéken is ellenzéki szavazók, és Budapesten is Fideszes szavazók. Elég sokan. Budapest a vidék nélkül nehezen élne meg, de a vidék is Budapest nélkül, mert sem irányítása nem lenne, és közlekedési szempontból is nagyon el lenne vágva. Majdnem annyira, mint Budapest. A beszólás alighanem a mongolFidióta frusztrált kis böfögése volt, mert érvei nincsenek, a témához nem tud hozzászólni. Mellesleg, a Fideszre ugye kisebbség szavazott. Pláne Magyarországon. Jelenleg a Fidesz még inkább kisebbségben van. Ha ténylegesen ketté osztanák Magyarországot, és az egyik helyre azok mennének, akik a Fideszes részben akarnak maradni, a másikban azok, akik inkább nem a Fideszes részben, akkor valószínűleg a lakosság sokkal kevesebb, mint fele maradna a Fideszes részben. Ráadásul kevésbé művelt, kevésbé képzett, hülyébb része. A Fideszes Magyarország átlag IQ-ja elég alacsony lenne. Ha a felosztás erőszakos módon úgy történne, hogy a nem Fideszes rész bUdapest lenne, amihez azért még hozzá kellene csapni Pest Megyét, és még némi területet, hogy a több, mint 5 millió embernek azért mégis méltányos terület legyen, akkor valószínűleg egy olyan kis városállam alakulna ki, mint mondjuk Szingapur. Nehéz lenne megélnie, de hacsak nem veszi a vidéki Magyarország úgy blokád alá, mint Nyugat-Berlint a szovjetek, valószínűleg még mindig jobban megélne, mit a magára hagyott vidéki, Fideszes banda. Nyugat-Berlin erre jó példa. Mégiscsak jobban jártak, mint az NDK. Annak ellenére, hogy egy nagyon nehéz helyzetbe hozott félvárosállam voltak.

No, a mongolFidióta ezt nem fogja fel, nem is neki írtam, hanem a többiek okulására, hogy hol van a mongolFidióta "színvonal".

birkamenet 2021.09.15. 18:52:57

@CSOKKI MÁLNA: "Feri olyan, mint a védőoltás: stimulálja a társadalom önvédelmi reflexeit.:) "

Kis szivárvány leányka, ehhez képest a "gyurcsány által irányított"(sic!) Karigeri már 2019-ben lapos szarra verte a fidesses Tarlós eftársat. Azóta a fidessbanda egyre nagyobb lejtmentben van.

birkamenet 2021.09.15. 18:55:56

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "én világosan leírtam, hogy mit értek libernyák alatt. "

Ez érdekel! Mi az a libernyák, te szivárny leányka, amikor a fidernyák orbánod újra a liberáliskhoz áll be, mert onnan reméli a plusz szavazókat? A kis megélhetési fidernyák-libernyákja!

andras_29 2021.09.15. 18:57:13

@Le a spammerekkel:

te semmiben nem különbözöl a náciktól, te büdös náci vagy.

birkamenet 2021.09.15. 18:59:46

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Covid fronton nagy hírek vannak kis szivárvány fiúcska:

Auszria 9 millió lakos: 10 ezer covid halott
Orbanisztán 9 millió lakos: 30 ezer covid halott

Orbanisztán megint mindenkinél Jobban teljesít! Mármint nemzetirtásban.

andras_29 2021.09.15. 19:05:03

@midnight coder:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/24/a_korrupciouldozes_uj_dimenzioja?full_commentlist=1#c40666360

a tény, hogy a Fidesz korruptabb minden korábbi kormánynál, beleértve a Kádárizmust. a többi csak a te, azaz egy mongolFidióta ostoba elképzelései, nem érvek.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 20:11:22

@andras_29: netterrorista+elmebeteg és nyilvánosan matyizgat, szóval még a rágalmazás, személyes adatokkal való visszaélés, spammelés, szám.tech. rendszer elleni támadás, DoS stb. mellé még mehet a közszeméremsértés is.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 20:30:15

@Le a spammerekkel: Inkább vagyok takonygerincű, mint takonyagyú, amilyen a fajtád.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 20:33:12

@birkamenet:

Libernyák, lippschi, ballibsi, liberált, liberálidióta : bevándorláspárti, LMBTQ mániás, nemzetidegen zöldidióta világpolgár.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 20:41:55

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: agyad? Max annyi, hogy megtaláld, mit tudtok még ellopni, -rabolni. Takonygerinc.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 20:43:25

@Le a spammerekkel: Szoptok megint áprilisban, takonyagy. Mert 3 a magyar igazság, és egy a ráadás.;)

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 21:54:30

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: büszke vagy rá, hogy loptok, raboltok, gyilkoltok és még a választásokon is csaltok. Igaz, takonygerinc?

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 22:50:48

@midnight coder: nem feltétlen. A looser jelentése: laza, fellazult, relaxált...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 22:53:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "statisztikákba.
A briteknél 28 napnál régebbi covid fertőzés esetén már nem kerülhetett be az illető"

Forrás? Én Angliában élek, van rálátásom az egészségügyre, de ilyet nem hallottam. Tehát szeretném, ha bizonyítanád, mert így csak ...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 22:55:33

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " nem az a legszomorúbb, hogy én nem tudtam, hanem hogy te ilyesmik gyártására baszod el az életedet"

Ez szép tőled, beismered, hogy Brendel hülyére vett, mert az is vagy! Minden elismerésem.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 23:00:26

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt.[2"

Azért ez se kutya!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 23:24:04

@midnight coder: figyelj, arról volt szó, hogy a migrik tönkrebasszák az országot. Erre hoztam példákat.
Te meg azzal cáfolod, hogy a UK gyarmatosított???
Te gyógyegér, onnan vannak a migrijei!

UK government: Rishi Sunak pénzügy
Priti Patel belügy
Sajid Javid e.ü.
Alok Sharma kabinetfőnök
Kwasi Kwarteng ipari
Suella Braverman főügyész

és, el ne feledjem: hazánk nagy barátja, Boris Johnson
negyedrészt török(Ali Kemal, muszlim), new-yorki zsidó(Helen Tracy Lowe- Porter, orosz zsidó(Elias Averly Lowe), angol (Winifred Bunn- angol-svájci) arisztokrata...

Hát, azért ez nem kevés! Ja, és jobboldaliak!

birkamenet 2021.09.16. 00:01:17

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Mert 3 a magyar igazság, és egy a ráadás.;) "

Ja, fegyházba mennek orbán, rogán, szargyártó és rádásnak az összes többi fidernyák.

Bár funkcionális analfabéta vagy mint minden fidessbirka, néha azért véletlenül helyeset is bégetsz.

birkamenet 2021.09.16. 00:05:23

@Igazamvanvagyigazamvan?:

jaj te, jelzem neked, hogy a midnájt kóder nevezetü betegünk esetében egy birkaagyváltó mütéten átesett fidrrnyák lénnyel beszélsz. Kb. innen számold ki, hogy mennyi sort érdemes az ilyen elmebetegkre vesztegetni.

Hogy megtakarítsd az idődet, itt vannak a leghírhedtebb elmebajai:

- az EU csődbe fog menni, mert migránsok vannak benne
- az USA össze fog omlani, mert négerek vannak benne
- Kínáé a jövő, mert csak ott termelnek már a világon
- Amerikában a ballibek a fehéreket arra kényszerítik, hogy cseréljék fel a bőrük színét, ne legyenek többé fehérek

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 00:13:07

@birkamenet: bocs, de imádom beleverni az orrát a saját szarába.
Perverz volnék? Jézus! Még a végén bevesznek a NER-be!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 00:30:50

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "England, we have collated the details of every person who has had a laboratory-confirmed positive COVID-19 result at any point since the start of the pandemic. This will be a very valuable resource for tracking the impact of COVID-19 on the health of those affected"

Segítek: ez azt jelenti, hogy hülyeséget állítottál.
A 28 nap Skóciára igaz.
Jajj, elfelejtettem, a NER-ben a hazugság azt jelenti, igaz, ha mi mondjuk. Mint a negatív növekedés...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 00:34:21

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: deaths occurring in hospitals, notified to NHS England by NHS trusts using the COVID-19 Patient Notification Systemdeaths with a confirmed COVID-19 test, notified to PHE Health Protection Teams during outbreak management (primarily in non-hospital settings) and recorded in an electronic reporting systemall people with a laboratory-confirmed COVID-19 test identified to have died through tracing against NHS recordsONS death registrations which can be linked to a laboratory-confirmed COVID-19 test
Tehát, laboratóriumi vizsgálat mutatja ki a fertőzöttséget...

arthurthedent 2021.09.16. 09:49:51

@Igazamvanvagyigazamvan?: "A looser jelentése: laza, fellazult, relaxált..." Esetleg lazító, fellazító, kiszabadító, elszabadult lehet amiről te beszélsz az a "loose cannon" vagy "loose screw". Ha rád mondják és nem vagy csavarlazító, akkor vesztesnek mondtak. :D

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 10:34:21

@arthurthedent: talán tudnám javasolni a szótár használatát...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 10:41:43

@arthurthedent: "The words mean, literally, The Ukraine is not dead, but in a looser translation would mean The Ukraine lives on.

more_vert

A mondat szó szerint azt jelenti, hogy Nem halt még meg Ukrajna", szabadabb fordításban inkább azt, hogy Ukrajna élni fog."

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 12:03:15

@arthurthedent: vagy lehetek laza szülő:
 example of looser is a parent changing their teenager's curfew from 11pm to midnight

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 12:04:14

@arthurthedent: vagy lehet még lotyó, szabad erkölcsű. Looser.

arthurthedent 2021.09.16. 12:40:34

@Igazamvanvagyigazamvan?: "vagy lehetek laza szülő:" Rookie mistake azt gondolni, hogy egy kifejezésben valami X ragot kap mikor lefordítod, tehát az eredeti is olyan raggal volt. A "looser" azt jelenti, hogy "lazító", nem jelenti azt, hogy "laza". A szabályon enyhít, a büntetést lazítja, nem ő maga a laza. Az "-er" végződés mutatja, hogy valamit csináló:
Nouns ending in -er
This ending is the most common. It's usually added to verbs to make nouns with the meaning ‘a person or thing that does something’, for example: builder, farmer, sprinkler, or beeper.

arthurthedent 2021.09.16. 12:42:34

@Igazamvanvagyigazamvan?: "az a loser. Egy "o" val." Tényleg...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:09:01

@arthurthedent: igaz. És a lotyót hogy magyaráznád?

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:15:47

@arthurthedent: rookie mistake azt állítani, hogy egy angol szöveget szó szerint, a nyelvtant követve kellene lefordítani magyarra. A sailor sem vitorlázó, hanem tengerész.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:26:57

@arthurthedent: tender: felajánl, kínál, benyújt...tapintatos, gondozó, stb.
tend: irány, vonul valami felé, gondoz, ellát...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:59:45

@arthurthedent: tudod, néha az igéből nem melléknév lesz, hanem főnév. Mondjuk én a smokert dohányosnak fordítanám, nem dohányzónak.

arthurthedent 2021.09.16. 20:41:32

@Igazamvanvagyigazamvan?: Guglizd ki az angol szöveget, amit idéztem, nem a saját véleményem volt, egyszerűen idéztem. Persze, bármilyen nyelvtani szabály alól lehet kivétel.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.17. 14:44:28

@arthurthedent: nem kell gugli, ott a szövegben: usually.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.17. 14:49:35

@arthurthedent: " Rookie mistake azt gondolni, hogy egy kifejezésben valami X ragot kap mikor lefordítod, tehát az eredeti is olyan raggal volt. A "looser" azt jelenti, hogy "lazító", nem jelenti azt, hogy "laza". A szabályon enyhít, a büntetést lazítja, nem ő maga a laza. Az "-er" végződés mutatja, hogy valamit csináló"

Én ezt gugliztam.
Erre reagáltam, hogy nem egészen így van.
A tonert sem fordítod árnyalónak, a singer sem éneklő.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:29:21

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te magad vagy a Brendel, te félművelt ostoba fajankó..Könnyű felismerni, akármelyik nickeden nyomulsz.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:30:51

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ehhez nem kellet t sem párttagnak, sem Kisz tagnak lenni. Gyurcsány apád eközben a KISZ KÖZPONTI BIZOTTSÁGA titkára volt.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:33:58

@birkamenet:

Ismét hülyén fogsz magad elé bámulni, amikor este 10 körül rád vigyorog a valóság, ahogy 4 éve, ahogy 8 éve, ahogy 11 éve..;)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:36:02

@Le a spammerekkel:

Cseh Katka cégeivel mi a fasz van már? Nagyon kussoltok. Ez nagyon rátok fog égni.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:38:58

@Igazamvanvagyigazamvan?:

www.portfolio.hu/gazdasag/20210322/feny-az-alagut-vegen-feleves-melypontra-esett-a-briteknel-a-koronavirus-halalozas-az-atoltottsag-miatt-475280

" A brit kormány számítási módszertana szerint - amely a koronavírus-fertőzés megállapítása után 28 napon belül bekövetkező haláleseteket veszi figyelembe - a hétfőn zárult 24 órában 17 páciens haláláról érkezett jelentés."

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:07:58

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: aki tőled okosabb, az mind a Brendel?
Te , az nem zavar, hogy angolul linkeltem be az angliai EÜ hivatal közleményét? Ja, hogy nem érted...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:19:37

@Igazamvanvagyigazamvan?: Miből gondolod, hogy okosabb vagy nálam, te félművelt elcseszett életű senki?

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:22:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Deaths within 28 days of positive test

Daily

164Value: 164 — Abstract information: Daily number of deaths within 28 days of first positive test, reported on Saturday, 18 September 2021.
Click for additional details.

Total

135,147Value: 135147 — Abstract information: Total number of deaths within 28 days of first positive test, reported up to Saturday, 18 September 2021.
Click for additional details.

Deaths with COVID-19 on the death certificate

Weekly

781

megvan a megoldás: a napi halálozásnál 28 napon belülieket veszik figyelembe.
A hetinél nem. Ott a death certificate számít.
Tehát , a gyorsjelentés 28 napos, a pontosított nem. Ott a fertőzöttség ténye számít, midegy, tesztelték-e, vagy mikor fertôződött meg.
Tehát buta vagy, és még büszke is vagy rá.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:23:11

@Igazamvanvagyigazamvan?: Sajnos az a helyzet, hogy te nem tudsz angolul(sem).

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:24:03

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nem írtam, hogy okosabb vagyok nálad. Ezt te képzelted bele. Azt írtam, hogy bárkit Brendelnek nézel, aki okosabb nálad.
Frusztrált vagy.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:24:13

@Igazamvanvagyigazamvan?: Örülök, hogy végül elismerted az ostobaságodat. Jobb később, mint soha..

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:25:57

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: igen, 17 halott, így jön ki a 781 egy hét alatt...segghülye vagy.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:27:38

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:  electronic reporting systemall people with a laboratory-confirmed COVID-19 test identified to have died through tracing against NHS recordsONS death registrations which can be linked to a laboratory-confirmed COVID-19 test

le tudod fordítani? Én igen.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:31:15

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: tehát, ha nem tartom magam okosabbnak, mint te vagy, akkor ostoba vagyok...
Te olyan hülye vagy, hogy saját magad ostobázod le.
De ha volna egy csöpp eszed, akkor arra is rájöttél volna, hogy azt se mondtam, olyan buta vagyok, mint te.
Te mondtad, hogy én vagyok a Brendel. Erre reagáltam, hogy te Brendelnek nézel mindenkit, aki okosabb, mint te. Ez rólad szól, idióta!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:33:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: az semmi, hogy angolul nem tudsz, de magyarul se! Na, ez a gáz! Igaz, akkor nem lennél a NER válogatott katonája.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:41:50

@Igazamvanvagyigazamvan?: Mi van Matyika, sikerült már felderíteni az "adaptálni" és az "adoptálni" szavak jelentése közötti különbséget?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:44:43

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Csak egyre mélyebbre süllyedsz a magyarázkodással a saját hülyeségedben ezzel a vergődéssel. Kapálózz csak.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:45:46

@Igazamvanvagyigazamvan?: Tök mindegy, minek tartod magadat Matyi. Egy buta segg vagy..

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:29:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ennyi? Ezek az érveid? Ezzel elismerted, hogy buktál. Inkább személyeskedsz, hisz mit is tudnál mást. Ha egy csöppnyi eszed lenne, meg tudnád nézni, tényleg azonos vagyok-e Matyival. De az persze összezavarna.
Szerintem menj orvoshoz. Bár azt nem tudom, milyen orvos tudna segíteni. A pszichológus, a pszichiáter elmét gyógyít. Neked az nincs...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:32:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: 17 halott. Az angolok szerint meg 781 egy hét alatt. 781 osztva héttel az 111,6
Neked kéne magyarázkodni. Igaz, nincs mit.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:33:45

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: szerintem Matyi nem buta segg, akkor olyan lenne, mint te. Neki pszichés problémái vannak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:40:00

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " egyre mélyebbre süllyedsz a magyarázkodással a saját hülyeségedben ezzel a vergődéssel. Kapálózz csak.:"

Ezt az érvelést ismeri a pszichológia. Ott tartasz, hogy nem vagy képes felfogni , amit írtam, ezért arra nem tudsz reagálni, érveid nincsenek, személyemben támadsz. De ahhoz hülye vagy, hogy képes legyél azonosítani, így kivetíted egy általad ismert személyre.
Az, hogy Brendellel keversz, csak azt mutatja, képtelen vagy megkülönböztetni az írások stílusjegyeit, amit nem értesz, az frusztrál, megrettent, tehát félsz tőle, mert megaláz, ezért gyűlölöd, tehát Brendel!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:41:05

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " Mi van Matyika, sikerült már felderíteni az "adaptálni" és az "adoptálni" szavak jelentése közötti különbséget"

Hát ez meg mi?
süti beállítások módosítása