fejtagito

fejtagito

Miért nem lehet hosszútávon sikeres a magyar baloldal?

2021. szeptember 12. - ThomasHobbes

Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás

            Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali azért is, mert baloldali családba születtél, de egyszerűen utálhatod Orbán Viktor is, mert bizonyos körökben ez trendi. Meg persze azért is lehetsz balodali fiatal, mert az egyetemen csak is kizárólag akkor fogadnak el, ha a Momentumra szavazol.

A példákat sorolhatnánk még, de nem érdemes. Ami itt a lényeg, hogy ha a baloldali szivárványvilág bármelyik skáláján helyezkedik el a baloldali fiatal, legyen zöld, momentumos vagy neomarxista, ami biztos, hogy nem fognak tudni hiteles baloldali pártra szavazni, mert ilyen nem létezik. Szavazataik megoszlanak, és a magyarországi baloldali pártok sem képesek a rájuk szavazó fiatalok minden kérdésére válaszolni a jövőt illetően.

Ezzel szemben a Fidelitas és virul, a konzervatív fiatalok sokan és nagyon is jól vannak. Összetartó, egységes közösséget alkotnak, ami egy termékeny talaj a Fidesznek, hogy az bármikor tehetséges fiatalokat hozzon be a politikai életbe.

 

A „baloldali” pártok képtelenek hosszútávú alternatívát kínálni az országnak.

Orbán mondjon le, a rendszere korrupt, majd mi visszahozzuk a demokráciát és az igazságosságot. Ismerjük a jelmondatokat, de az elmúlt tíz évben egyszer sem tudtuk meg, miért is lenne jó , úgy igazán, ha újra baloldali kormánya lenne az országnak. A biztos szavazókon kívül választást nyerni, a bizonytalanok vagy lemorzsolódó jobboldali szavazatok nélkül nem lehet. De nem is csak ez a lényeg, hanem, hogy egy vízió nélküli politizálást csinálnak, amely nem képes a világban és Európában zajló változásokra válaszolni.

 

Gyurcsány Ferenc

Amíg milliók fejében a baloldal = Gyurcsány Ferenccel, ez egy STOP táblával ér fel többmillió választó fejében. Nem is kell ezt tovább ragozni, amíg a volt kormányfő politizál, nem fogja engedni, hogy a magyar baloldal bármelyik pártjából vagy mozgalmából felülkerekedjenek népszerű politikusok. Miért is lépne le? Hiszen még mindig a Demokratius Koalíció a legnépszerűbb ellenzéki párt a baloldali térfélen, az MSZP-t is sikerült beolvasztani, magabiztosan uralja pártjával a baloldali térfelet.

 

Nagyon lassan tanulnak. Lassan politizálnak.

Mondjuk volt bő 10 évük arra, hogy egy nagy pártban tömörüljenek a Fidesz ellen. Erre nem voltak képesek, sőt még ebben a pillanatban sem tudjuk, hogy bő hét hónappal az országgyűlési választások előtt, ki lesz a miniszterelnök jelöltjük. Mindig arra hivatkoznak, hogy hátrányban vannak a médiában, és elnyomják őket. Ez persze azért nem igaz, mert bőven vannak baloldali online médiumok és TV csatornák is, de mivel népszerű üzenet nélkül politizálnak, képtelenek összefogni még a saját szavazóikat is.

A hitelesség hiánya. Kormányzásképtelenség.

Meglátásom szerint, talán maguk sem hiszik el, hogy képesek lennének országot vezetni. A magyar választópolgárok egy jelentős része pedig fél és retteg, hogy baloldali kormánya legyen újra az országnak. Számukra a baloldal, a nyugat előtti teljes meghajlást, a zűrzavart és az alkalmatlanságot jelenti. Vegyük példának Budapestet. Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása óta, választási ígéreteinek a jelentős részét nem tartotta be, ezzel szemben jelentős apparátust foglalkoztat a városházán, főleg Gyurcsány embereit. A város az egyszerre elinduló építkezések miatt képtelen normálisan működni, mindennaposak a dugók Budapesten, ez szintén előrevetítheti, hogy milyen jövő várna az országra, ha jövőre visszatérne a baloldal .

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fejtagito.blog.hu/api/trackback/id/tr6516686976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boldeone Bull 2021.09.13. 20:25:57

A règi baloldali világszemlèleten túllèptek az új trendek : zöld ès progresszív szellemi áramlatok vannak helyette " divatban " A fiatalok inkább az utóbbit követik. Kb. ennyi...

Sir Gombóc 2021.09.13. 22:12:34

Közhely, közhely hátán. Esetleg valami értelmes gondolatra nem futotta?
Jah, a fidelitas megnyilatkozásain csak sírva röhögni lehet, látványos példát szolgáltat a kontraszelekció káros voltára..

s 2021.09.13. 22:55:34

Hát . . . elég sok faszságot lekörmöltél, valószínűleg egyszerű gyerek lehetsz. Következzen néhány észrevétel, a teljesség igénye nélkül.

"Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok."
Nos, miért is ne lennének azok? Tudod, ez nem egy hitlerjugend, ahol egyszerre lépnek, zabálnak, vedelnek, szarnak. A fidesz egy monolit tábor (talán még ifjúsági szinten is), de ez inkább hátrány, mint előny. Ők testületileg vonulnak, viszont nem biztos, hogy jó fele mennek. Volt erre példa a történelemben, nem is egy.

"a konzervatív fiatalok sokan és nagyon is jól vannak. Összetartó, egységes közösséget alkotnak"
Együnk lószart! Százmilliárd légy nem tévedhet!

"Orbán mondjon le, a rendszere korrupt"
Miért, nem az? Te vagy a haszonélvezője lehetsz, vagy simán hülye vagy. Nem zárom ki a két lehetőség egyidejű fennállását sem.

"nem is csak ez a lényeg, hanem, hogy egy vízió nélküli politizálást csinálnak, amely nem képes a világban és Európában zajló változásokra válaszolni"
Ezzel szemben orbán . . .
Remélem te is látod, hogy nevetségessé váltál.

"Mondjuk volt bő 10 évük arra, hogy egy nagy pártban tömörüljenek a Fidesz ellen."
Történelem barátom, történelem. Amikor hitler ellen szövetkeztek a kommunisták és a kapitalisták, akkor sem volt teljes az összhang közöttük. Csak egyetlen dologban volt közös az álláspontjuk. Amint az bevégeztetett, megmutatkoztak a különbségek. Addig azonban nem.

"Kormányzásképtelenség."
Ugyan! Ez egy olyan mítosz, amit a fidesz erején felül próbál életben tartani, a teljesen nyilvánvaló tények ellenére is. Mondok én neked valamit: több, mint 30 000 halott, sinopharm végkimerülésig, bár szar, mint a fasz, ellenzéki vezetésű önkormányzatok (pl. Budapest is) pénzügyi ellehetelenítése. Ennyit tud a zsebretett kézzel szotyolázó, műveletlen, még focistának is gyenge vezérállat. A legjobb volna, ha semjén véletlenül kilőné, és az egészet vadászbalesetnek adná el.

bekestobbsegg 2021.09.13. 23:20:06

Ennyi. Tökéletes összefoglaló.

laci_52 2021.09.13. 23:39:58

Ameddig Gyurcsány nem tűnik el teljesen a hazai politikából, addig nincs is esélye az ellenzéknek a választási győzelemre...

morph on deer 2021.09.14. 05:47:49

@laci_52:
Amíg nincs valaki jobb, addig nagy esély nincs rá.
De se közel, se távol, senki.
Az ugyanis nem úgy megy, hogy valaki kiszáll, és aztán hirtelen előbukkan az utód, csak úgy a semmiből, ráadásul sokkal jobb!
Nincs ilyen. Addig meg ez van.

különvélemény 2021.09.14. 05:51:44

@Sir Gombóc: "Közhely, közhely hátán."

Ugyan nem egy nagyelemzés a poszt, de nem közhelyes. Segítek:
"A közhely vagy klisé egy olyan gondolat leírására használt kifejezés, amelyet olyan gyakran és olyan módon használnak, hogy eredeti hatása és értelme elvész."

A poszt gondolatai nem elcsépeltek, nem ezek pörögnek még a jobbos méfiában sem, bár nem is újak.
Ehhez képest a baloldal csak közhelyekből építkezik:
Lopnak, Lopnak, oligarchák, lopnak, illiberális, lopnak, lopnak, diktatúra, lopnak, lopnak.

Real_Time 2021.09.14. 06:04:14

@laci_52: Egyrészt az hogy a Gyurcsány irányít, másrészt meg kéne talán reális választási program. Bár az ilyen programok összeállítása igencsak kiment a divatból, ma már helyette csak elvek vannak, buziimádat meg hasonló propaganda amik mentén a választó dönthet. A mostani ellenzéknek egy programja van: vááttsuk le a zorbánt. Csak ez meg nem politika, inkább csak hatalomszerzés.

CSOKKI MÁLNA 2021.09.14. 07:05:18

@Boldeone Bull: A baloldal eredendően a kétkezi munkavállalói rétegek érdekvédelmét képviselte. Ma pedig különböző deviáns társadalmi csoportokét. Lmbtq személyek, migránsok, romák stb. A kékgallérosokat rég elengedte már.

Ekrü 2021.09.14. 07:44:46

@s:
A sokszínűség az nagyon divatos szó ma a baloldalon,csak éppen a sokszínű fiatal sokfelé szavaz.Ráadásul a fiatalok kevésbé megalkuvóak,ők nem fognak Dobrevre szavazni ,ha Momentum pártiak és ez fordítva is igaz.Náluk a dolgok még feketék-fehérek,túl könnyen fogják azt mondani,hogy ha nem az általam favorizált nyer, akkor nem szavazok senkire.
Ezzel szemben a konzervatív fiatalok összetartanak,egy tömböt alkotnak.Így pedig bizony egy felé szavaznak.
A választást pedig ugye a több szavazat dönti el....
"sinopharm végkimerülésig, bár szar, "- Végezetül mégiscsak Gyurcsány lett koronás 4 hónappal!!!! a második oltása után és nem pedig Orbán Viktor,pedig aztán Ő utazgat eleget,lett volna hol elkapja.

andras_26 2021.09.14. 07:53:54

@különvélemény:
kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak/full_commentlist/1#c40866726

Na nézzük a szinteden:

HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.

hát, a vitaindítód egy lépésben oda torkollott, te kis mongolFidióta, hogy úgy hazudsz, mint a Fidesz. pofátlanul, orrba-szájba.

kunzoo 2021.09.14. 07:59:22

Van annak értelme hogy az utolsó pillanatban nevezik meg a miniszterelnökjelöltet. A kormánypárti média nem tudja kire lőjön.
A fidelitaszos duma egy vicc. A fideszre szavazó fiatalokat a családtámogatásokkal győzték meg. Igaz, az infláció, amit ez gerjesztett el is vitte az értékét.
Amiben a poszternek igaza van, az a kormányzóképesség. Az a félsz benne van minden ellenzéki szavazóban.

andras_26 2021.09.14. 08:02:09

@különvélemény:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak/full_commentlist/1#c40866592

nyuszika, amikor az elbaszott egészségügyre csak annyit tudsz írni, hogy ez bonyolult, meg azt, hogy 11 éve nem csinál semmit a qrmány, de előtte baszták el, szerinted, akkor az ennek a qrmánynak a totál alkalmatlanságának elismerése.

egyébként a kurva régen elmúlt 8 évben az egészségügyi biztosítást Gyurcsányék rendbetették, és ők csináltak egészségügyi reformot, de azt is a köcsögdilettánsOrbán baszta szét. aztán azóta 11 éve semmit nem csinál, csak lopnak, világbajnok szinten.

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak/full_commentlist/1#c40866592

andras_26 2021.09.14. 08:07:56

@különvélemény:
kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak/full_commentlist/1#c40866726

Na nézzük a szinteden:

HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.
HAZUDSZ.

hát, a vitaindítód egy lépésben oda torkollott, te kis mongolFidióta, hogy úgy hazudsz, mint a Fidesz. pofátlanul, orrba-szájba.

andras_26 2021.09.14. 08:12:28

@Real_Time: @különvélemény:

HAZUDSZ, pont fordítva van.

1) Orbángecinek az volt legutóbb is a "programja", hogy "folytatjuk". ez nem program, ez hatalomszerzés, csalás, lopás, hazugság.

2) Orbángecinek eredetileg is csak annyi volt a "programja", hogy Gyurcsány bukjon.

3) Az ellenzéki pártoknak vannak programjaik, csak te egy funkcionális analfabéta vagy, és meg se tudod keresni.

Ilyen genetikai selejt elmebetegek azok, akik a Fideszre szavaznak. Ti vagytok az ország legalja, a selejt. A funkcionális analfabéták. A zsákfalusi parasztok. A gumiszoba-szökevények.

Minek nektek program? Nem tudtok olvasni.

andras_26 2021.09.14. 08:21:36

@Real_Time: fejtagito.blog.hu/2021/09/12/miert_nem_lehet_hosszutavon_sikeres_a_magyar_baloldal?full_commentlist=1#c40906252

HAZUDSZ, pont fordítva van.

1) Orbángecinek az volt legutóbb is a "programja", hogy "folytatjuk". ez nem program, ez hatalomszerzés, csalás, lopás, hazugság.

2) Orbángecinek eredetileg is csak annyi volt a "programja", hogy Gyurcsány bukjon.

3) Az ellenzéki pártoknak vannak programjaik, csak te egy funkcionális analfabéta vagy, és meg se tudod keresni.

Ilyen genetikai selejt elmebetegek azok, akik a Fideszre szavaznak. Ti vagytok az ország legalja, a selejt. A funkcionális analfabéták. A zsákfalusi parasztok. A gumiszoba-szökevények.

Nektek Orbángeci nem is ír programot. Minek nektek program? Nem tudtok olvasni. Orbán meg nem tud írni.

andras_26 2021.09.14. 08:26:57

@Ekrü:

intro-vertigo.blog.hu/2021/06/22/par_mondat_az_elfogadasrol?full_commentlist=1#c40743054

Orbán mocskos törvénye azt nem mondanám, hogy világosan fogalmaz, de egyértelműen sérti a homoszexuálisok szabadságjogait, és az esélyegyenlőséget. Orbán a homoszexualitás megjelenítését tiltja a gyerekek előtt, miközben a heteroszexualitás megjelenhet a gyerekek előtt.

MI a faszomnak nem tudod ezt felfogni? Ja, mert Fideszes elmebeteg vagy, genetikai selejt, akárcsak a többi.

„(1a) Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a
szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való
eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

Ott van a szövegben a "homoszexuális" szó? Ott. Ott van a "tilos" szó? Ott. Ott van a "heteroszexuális" szó? Nincs. Tehát a törvény a homoszexuálisoknak tilt valamit, amit a heteroszexuálisoknak nem. Egyenlőség ez? A jó édes kurva anyádat egyenlőség.

Ja, és btw. mi definiálja azt, hogy mi reklám, és mi nem? Ki tudja továbbá garantálni, hogy egy gyerek nem olvashat vagy nézhet meg valamit? Meg lehet-e ezek után biztonságban jeleníteni bárhol a heteroszexualitást? Nem. A törvény alapján bárkit meghurcolhatnak.

Ez egy diktatorikus, elmebeteg törvény.

igazi hős 2021.09.14. 09:37:08

Mi az, hogy nem sikeres a baloldal? '93 óta egyfolytában az utódpártok vannak hatalmon.

MEDVE1978 2021.09.14. 09:49:48

A jogban van egy olyan fogalom, ami a tartalom elsődlegességét hirdeti a forma felett. Ez azt jelenti, hogy ha én ingatlan adásvételi szerződés részleteit írom le 6 oldalban és utána nagy betűvel elnevezem "Kiskutyus Eposznak" az attól még ingatlan adásvételi szerződés marad. Hiába érvelnék az ellen, hogy hát ez egy eposz, nem egy szerződés.

A baloldal egy hasonlóan elcsépelt fogalom. A poszt szerzője jelenleg átvéve a "kormány logikáját" minden mást baloldalnak nevez, de ez csak az egyik fogalmi eltévelyedés (ez ráadásul viszonylag objektív, mert a Momentum vagy a Jobbik az ellenzéki összefogás tagja, de nem baloldali elemeket mutat zömében). A másik jellegzetessége az egésznek az, hogy a mai politikában már nagyon kevés tiszta baloldali vagy jobboldali párt van, inkább beszélhetünk posztmodern mixtúrákról, keverékekről.

Ugye ebből látszik, hogy hamis már az első bekezdés. A valódi konzervatívok jelentős részének hányingere van a FIDESZ-től, főként a korrupságától: a Momentumot én egy enyhén jobboldali, polgári konzervatív bandának mondanám, a Jobbik pedig nemzeti radikális konzervatív. Mindkettőben vannak fiatalok, akik nem szeretik a FIDESZ-t.

Hosszútávú alternatíva: bocs, röhögnöm kell. Viktor milyen képet fest arról, hogy 10 év múlva mi lesz? Kurvára semmilyet, legalábbis nem hangsúlyosan. Ez pont a FIDESZ stratégiából adódik, amit 2002 óta csinálnak. Akkor jött rá végleg Viktor, hogy a negatív üzenet sokkal jobban mozgósítja és tartja össze a táborát, mint a pozitív. Bár már 1998-ban is voltak negatív üzenetei, de nem feltétlenül azok voltak a dominánsak. 2002 óta inkább ellenségképben utazik (kommunisták, Soros, migránsok, CEU, lusta egyetemisták, liberálisok, buzik stb.).

A Gyurcsányos dolog részben jogos, persze a probléma az, hogy az ország szellemi maszturbáló része pont azért utálja GYF-et, ami annyira nem problémás (az őszödi beszéd). Sokkal problémásabb, hogy ő igazából egy liberális Orbán Viktor klón, pontosan olyan, mint Orbán. Sajnos továbbra is szerintem legalább ötszázezer visongó nyugdíjas áll mögötte, így nagyjából megkerülhetetlen.

"lassan tanulnak stb.": 2010 a balliberális oldal totális veresége volt. A korábban azért meghatározó SZDSZ atomjaira esett szét és megszűnt. Az MSZP nem találta az arcát és darabokra szakadt, a FIDESZ 2/3-ot szerzett. Ezt követően a pártok visszamentek ugyanabba a homokozóba, amiben korábban szórakoztak, kivéve a FIDESZ-t, ami elkezdte teljesen átalakítani a szabályokat. A magyar közéletben ez korábban nem volt ilyen mértékben szokásos, még a FIDESZ szövetségesei közül is sokan megjegyezték 5-6 év múlva, hogy nem gondolták, hogy ilyen lépésről lépésre felszámolható a korábbi demokratikus rend.

Számos ilyen lépés volt, pl: az addig jóval kiegyensúlyozottabb parlamenti választási rendszer a nyertes mindent visz elv felé terelése, ügyészség teljes megszállása és a hatalom szolgálatába állítása, uniós források elosztási rendszerének teljes kontroll alá vitele stb. Közben Viktor egyaránt dolgozott a médiaháttér átalakításán. 2010-ben már a jobboldal erősen képviselve volt a magyar médiában. Ott volt a Hír TV, az Inforádió, a Magyar Nemzet, a Heti Válasz stb.. Ezt bővítették ki regionális lapok teljes eluralásával, amit végül az országos lapok követtek. Mára az ellenzéki oldal szinte teljesen hagyományos médiaképviselet nélkül maradt: rádiója már nincsen (a Klubrádió már csak interneten fogható), a tévéadóját egy olyan ember vezeti, aki hűséges Orbánhoz (ATV), illetve egy megjelenő újságja (Népszava) nagyjából attól függ, hogy a FIDESZ meddig szeretné fenntartani az ellenzéki média látszatát. Az interneten természetesen nagyobb a képviselet, de az alulról épülő és sokakat még ma sem ér el. A 2002-ben tehát még tényleges, 2010-re kiegyenlítődő baloldali médiafölény tehát mára teljes FIDESZ párti dominanciába csapott át.
Így igazából mindenki csak kapkodta a fejét, amikor Orbán újabb és újabb határokat hágott át, "leszalámizta" a magyar demokráciát, de a brüsszeli eurokraták is már csak arra eszméltek, hogy a magyar rendszer autokratikus és hogy történhetett ez. Ilyen körülmények között nehéz ellenpólust képezni, a mostani ellenzéket dícséri, hogy egyáltalán megpróbálják.

Kormányképtelenség, külpolitika... Sajnos végletek ismét. Gyurcsány jó pincsi volt a nyugatnál, Orbán viszont veszett pitbull, ami a lelövést kockáztatja és kiakasztott állkapoccsal harap.
A legkomikusabb kampány számomra ez a "gonosz Karácsony dugókat csinál Budapesten" kampány. Az emberek hamar felejtenek, én még emlékszem a négyes-hatos, egyes villamospályák folyamatos felújításaira, a budaörsi úti buszsávra stb., amelyek nagyobb gigadugókat kreáltak, mint a mostani Lánchíd lezárás és Blaha felújítás. Ha valami, akkor ez biztosan nem mutatja, hogy Karácsony kormányzóképes vagy nem.

andras_26 2021.09.14. 09:52:31

@Ekrü:

intro-vertigo.blog.hu/2021/06/22/par_mondat_az_elfogadasrol?full_commentlist=1#c40743054

Orbán mocskos törvénye azt nem mondanám, hogy világosan fogalmaz, de egyértelműen sérti a homoszexuálisok szabadságjogait, és az esélyegyenlőséget. Orbán a homoszexualitás megjelenítését tiltja a gyerekek előtt, miközben a heteroszexualitás megjelenhet a gyerekek előtt.

MI a faszomnak nem tudod ezt felfogni? Ja, mert Fideszes elmebeteg vagy, genetikai selejt, akárcsak a többi.

„(1a) Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a
szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való
eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

Ott van a szövegben a "homoszexuális" szó? Ott. Ott van a "tilos" szó? Ott. Ott van a "heteroszexuális" szó? Nincs. Tehát a törvény a homoszexuálisoknak tilt valamit, amit a heteroszexuálisoknak nem. Egyenlőség ez? A jó édes kurva anyádat egyenlőség.

Ja, és btw. mi definiálja azt, hogy mi reklám, és mi nem? Ki tudja továbbá garantálni, hogy egy gyerek nem olvashat vagy nézhet meg valamit? Meg lehet-e ezek után biztonságban jeleníteni bárhol a heteroszexualitást? Nem. A törvény alapján bárkit meghurcolhatnak.

Ez egy diktatorikus, elmebeteg törvény.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2021.09.14. 09:59:02

Mennyit fizetnek egy ilyen fideszes propagandacikkért?
Miért baj, ha az emberek egy sokszínű országban szeretnének élni, ahol a sokszínűség nem bűn, ahol a kutyát sem érdekli, ki a miniszterelnök, mert akkor a legboldogabb a nép, a ha miniszterelnök csendben végzi a közszolgai munkáját, amire megválasztották és nem akar karizmatikus vezető lenni, amire csak háború esetén van szükség?
Hadd legyünk már Európa teljes jogú tagjai, nem pedig egy lábszagú kitüremkedés a demokrácia testén!

Real_Time 2021.09.14. 10:04:55

@andras_26: Sose szavaztam a Fideszre te agyas fasz. A Fidesz is azért lett megszavazva igen, hogy menjenek a szocik, nem volt más program. Ma ugyanez megy csak fordítva. De nálatok meg mindig ez van, aki nem a Gyurcsány seggét nyalja az fideszes. Hát húzd a faszodra a Gyurcsányod, én nem nyalom egyik seggét se.

andras_26 2021.09.14. 10:09:10

@Real_Time: fejtagito.blog.hu/2021/09/12/miert_nem_lehet_hosszutavon_sikeres_a_magyar_baloldal?full_commentlist=1#c40906252

HAZUDSZ, pont fordítva van.

1) Orbángecinek az volt legutóbb is a "programja", hogy "folytatjuk". ez nem program, ez hatalomszerzés, csalás, lopás, hazugság.

2) Orbángecinek eredetileg is csak annyi volt a "programja", hogy Gyurcsány bukjon.

3) Az ellenzéki pártoknak vannak programjaik, csak te egy funkcionális analfabéta vagy, és meg se tudod keresni.

mszp.hu/page/download?ct=doc&cid=583&dt=atch&did=1029

Ilyen genetikai selejt elmebetegek azok, akik a Fideszre szavaznak. Ti vagytok az ország legalja, a selejt. A funkcionális analfabéták. A zsákfalusi parasztok. A gumiszoba-szökevények.

Nektek Orbángeci nem is ír programot. Minek nektek program? Nem tudtok olvasni. Orbán meg nem tud írni.

body_andras 2021.09.14. 10:15:04

Amíg a győztesnek / esélyesnek kikiáltott jelölt egy két lábon járó hazugság, addig a baloldal nem fog kimászni a kukából.
Eleve nem korszerű gondolkodás a bal- és jobboldal a 21. században. 19-20. századi téveszmékkel nem lesz jövőkép.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.14. 10:21:02

@Frady Endre:

"ahol a kutyát sem érdekli, ki a miniszterelnök"

S ez jó? Ez csak azt jelenti, ott magánhatalmak irányítank mindent.

midnight coder 2021.09.14. 10:24:03

@MEDVE1978: "Ugye ebből látszik, hogy hamis már az első bekezdés. A valódi konzervatívok jelentős részének hányingere van a FIDESZ-től, főként a korrupságától"

Miért, szerinted mekkora az esélye annak, hogy ha az ellenzék kerülne hatalomra, az új csapat kevésbé lenne korrupt? Idáig minden váltás után még korruptabb csapat jött.

"Hosszútávú alternatíva: bocs, röhögnöm kell. Viktor milyen képet fest arról, hogy 10 év múlva mi lesz? "
Azt senki nem tudhatja. Sajnos, van pár lefektetett dolog amitõl nem lehet eltérni, Pl. EU, és ez eleve behatárolja a lehetõségeinket. EU nélkül csõdbe mennénk mert elmennének a multik, EU-val pedig halálra vagyunk ítélve hosszabb távon, mert minden értelmes fiatal elõbb-utóbb lelép a magasabb fizuk miatt. De Orbán legalább próbál evickélni az EU-n túli vizek felé is, ami az EU elkerülhetetlen összeomlása után még jól jöhet. Kérdés inkább az, hogy nem korai-e ez, az EU-nak még évtizedei vannak szerintem hátra az összeomlásig.

"Ezt követően a pártok visszamentek ugyanabba a homokozóba, amiben korábban szórakoztak, kivéve a FIDESZ-t, ami elkezdte teljesen átalakítani a szabályokat."

Egy fenét. Az MSZP haldoklik, a DK átvette a szerepét, de Fletóék nem igazán tudnak megjelenni mint baloldali tömegpárt. Ráadásul Fletó személye mint olyan eleve vörös posztó sokak szemében, és joggal. Igazából Öszöd miatt is: Fletó ott írta ki az országot az európai demokráciák közül. Orbán már csak az igazságot mondta ki az illiberális demokráciával kapcsolatban. A csapat másik része maradt az MSZP-ben nosztaligázni, vagy már korábban elment a Jobbikba a Piszkos Fred effektus nyomán. Viszont bár lehet, hogy a Jobbik politikusai a húsosfazék reményében megegyeztek a DK-val, de a DK és a Jobbik szavazói alig hiszem hogy keresztbe fognak szavazni miután a Jobbik évtizedekig volt kb. Hitlerrel együtt emlegetve a DK-ban, mint akikkel max. befogott orral lehet együtt szavazni.
Az MSZP mint baloldali egységes tömegpárt, ami még a Horn idejében sikeres kihívója lehetett a jobboldalnak ma már sehol sincs.

"Mára az ellenzéki oldal szinte teljesen hagyományos médiaképviselet nélkül maradt: rádiója már nincsen (a Klubrádió már csak interneten fogható), a tévéadóját egy olyan ember vezeti, aki hűséges Orbánhoz (ATV), illetve egy megjelenő újságja (Népszava) nagyjából attól függ, hogy a FIDESZ meddig szeretné fenntartani az ellenzéki média látszatát."

Emlékezz csak vissza, milyen volt a helyzet Hornék idején. És hogy akkoriban a ballib oldalról milyen fölényesen jegyezték meg hogy ilyen a piac... Kb. ugyanilyen hátszél mellett. Ja, és akkor net sem volt az átlagpolgárnál. Most a fagyi épp visszanyal: Orbán nem túl kreatív, nem túl gyorsan tanul, de alapos és amit megtanult azt jól tudja.

"Így igazából mindenki csak kapkodta a fejét, amikor Orbán újabb és újabb határokat hágott át, "leszalámizta" a magyar demokráciát, de a brüsszeli eurokraták is már csak arra eszméltek, hogy a magyar rendszer autokratikus és hogy történhetett ez."

Igazából ez a leszalámizás már nagyon régóta tart. A legnagyobb szalámizó épp Gyurcsány volt. De a rendszer erodálása már Antallék idején elindult. Az egyik oldalon az aktuális politikusok kormánypárti és ellenzéki oldalon akik lelkesen lopják szét az országot, illetve hoznak dilettánsabbnál dilettánsabb intézkedéseket, másfelõl pedig az istenadta nép aki lépésrõl lépésre veszíti el az illúzióját a liberális demokráciában. Én még emlékszem milyen volt a feeling 89-ben. És látom, milyen ma. És végigéltem azt az idõszakot, amikor ilyenné vált. Nem egy nap alatt történt, ahogy az egészségügy és az oktatás sem egy nap alatt rohadt le 30 évet.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.14. 10:24:40

@andras_26:

Folytatjuk a ballib országrontás nélküli fejlődést - ez a program.

midnight coder 2021.09.14. 10:30:03

@andras_26: "Orbángecinek az volt legutóbb is a "programja", hogy "folytatjuk". ez nem program, ez hatalomszerzés, csalás, lopás, hazugság."

Pont mint 2006-ban Fletóéknak. Utána jött az, hogy "hazudtunk éjjel és nappal". És ez akkor azért kellett, mert " Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit."

"Az ellenzéki pártoknak vannak programjaik, csak te egy funkcionális analfabéta vagy, és meg se tudod keresni."
Az ellenzéki pártok programjait a lõtéri kutya nem fogja kikeresni. Amúgy pedig tudjuk hogy van a kormányprogram, és van az amit csinálni fogunk. És erre pont Fletó volt a legjobb példa:
"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."

Igazából az átlagpolgárnak az számít, amit a plakátokra kiírnak és amiket elmondanak nap mint nap a politikusaik. Ez pedig leginkább arról szól, hogy Orbán monggyon le!

feketeesfeher 2021.09.14. 10:39:05

Ennyi unalmas közhelyet egyrakáson, mint ebben a posztban....
:))))

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 10:55:01

@Frady Endre: ritkán szólsz de akkor is hülyeséget... Magyarországon senki nem tilt semmit. Mutass már egy olyan törvényt ami tiltja a buzulast pl.???? Köszi

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 10:59:02

@MEDVE1978: azért azt megkerdeznem hogy milyen volt az a korábbi demokratikus rend ahol 2006ban hazugsaggal lehet simán nyerni és akik tudtak róla nagyban kussoltak???? Normális vagy???

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 11:02:58

@midnight coder: ezt írom én is, hogy az a köcsög fleto és brigadja bizonyította be hogy ebben az országban mindent lehet.

konrada 2021.09.14. 11:34:19

@a nagy hohohorgász: Például nem mehet be az óvodába gyakorlati bemutatót tartani a témában, ezt törvény tiltja.

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 11:42:56

@konrada: ez most komoly???? Még a hetero propaganda sem megy be az oviba szexuális oktatást tartani!!!

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 11:44:27

@konrada: Amúgy mit takar nálad a gyakorlati lmbtq bemutató az oviban te abberalt állat?????? Oviban gyakorlati!!!!!!! Bemutató?????

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 11:45:24

@konrada: ki akarod verni kovács Pistike pocset???? Úr isten

konrada 2021.09.14. 11:59:57

@a nagy hohohorgász: Na jó, de egy heterót ez nem is zavar, mert tudja, hogy a nagy számok törvénye nekik dolgozik, így nem kell kis korban megkezdeni az utánpótlás verbuválását!

(Az azért remélem megvan neked, hogy a szarkazmus nem a melegek orgazmusa?;)))

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 12:07:32

@konrada: látod elobujt belőled a hülyeség. Mi az hogy utódok verbuvalasa???? Ezt fejtsd már ki miért is van rá szükség? És továbbra is kérdezem mi az ovis gyakorlati képzés lmbtqban??? Elég durva amiket írsz azért azt vágod ugye?

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 12:09:33

@konrada: ez az utodkepzes szöveg inkább hajaz a hitlerjugendre mint a szabadon dönthessenek az emberekre....hahaha

konrada 2021.09.14. 12:10:33

@a nagy hohohorgász: Tudom, hogy durva.
De az még durvább, hogy ezek szerint te a szarkazmust úgy ismered, hogy az a melegek orgazmusa.;))

nemecsekerno_007 2021.09.14. 12:16:25

A jelenlegi ellenzék a történelem szemétdombjára való.

Amíg nem tűnik el, addig nem lesz normális ellenzékünk.

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 12:26:25

@konrada: jól van. Szóval nem válaszoltál. Erre csak azt tudom mondani hogy tartsal bemutatót a saját gyerekednek.

MEDVE1978 2021.09.14. 12:52:19

@midnight coder:

"Miért, szerinted mekkora az esélye annak, hogy ha az ellenzék kerülne hatalomra, az új csapat kevésbé lenne korrupt? " Több okból is nagy esélyét látom. Az első az, hogy jelenleg a korrupció intézményesült és összhangban van a kialakult nemzeti tőkésosztály és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a korrupciós útvonalak beállítottak, rutinszerűen működnek. A jelenlegi ellenzéknek nincsenek ilyen bejáratott partnerei + át kellene alakítania a teljes rendszert, feltölteni hűséges emberekkel. Ezen kívül ott van az összehangolt mostani kormánysajtó is, amely ellenzékiként mindenre rá tudja vetni magát és a médiatúlsúly miatt jelentős publicitást tud biztosítani bármilyen ügynek (míg a jelenlegi korrupciós ügyeket teljes mértékben elhallgatja). Persze hosszútávon a korrupció konstans, hiszen a kulturális beidegződéseken alapul.

Külpolitika: itt a ló egyik és másik oldala jön sajnos szóba. Orbán a ló másik oldalán van jelenleg, Fudannal, a túlzott Sinopharm beszerzéssel, a Budapest-Belgrád vasútvonallal, a hitelekkel. Holott ugye az "alternatíva" létjogosult, hiszen mind orosz, mind kínai témában kétszinű az EU (a tagállamok hangoztatnak mindenféle magasztos célt, aztán mégis egyedileg előnyös üzleteket kötnek.). Sajnos arról sincs illúzióm, hogy egy új kormány "bezúzná" politikai célokból a keleti kapcsolatokat.

"Ezt követően a pártok visszamentek ugyanabba a homokozóba, amiben korábban szórakoztak, kivéve a FIDESZ-t, ami elkezdte teljesen átalakítani a szabályokat.
Egy fenét. Az MSZP haldoklik, a DK átvette a szerepét, de Fletóék nem igazán tudnak megjelenni mint baloldali tömegpárt. "

Ezt konkrétan a szabályok átírására vonatkoztattam. Orbán kezdte el tevékenyen átírni a törvényes környezetet annak érdekében, hogy a hatalmát bebetonozza. Gyurcsány részéről Őszödön csak azt hallottad, hogy hazudott = impotensen kormányoztak, bármilyen előrehaladás nélkül és ezt elfedték a közvélemény elől. Hozzáteszem, hogy ez a gazdaságot figyelő embereknek világos volt, csak az átlagembert lephette meg. Én alapvetően egyáltalán nem voltam meglepve, azelőtt is tudtam, hogy minden politikus hazudik, csak a mérték különbözik. Engem jobban meglepett azoknak az embereknek a reakciója, akik felháborodtak, de még inkább azokon, akik elhitték Orbán Viktornak, hogy ő sohasem hazudott. Visszatérve Gyurcsányra vagy Bajnaira, ők nem hoztak olyan törvényeket, ami a korábban konszenzusos rendszernek tekintett kereteket átírta, nem változtatott meg választókerületi határokat, tette egyfordulóssá a választást, importált határontúli szavazókat (akikről eleve tudni lehetett, hogy bármilyen ideológiai megfontolásból is történik bevonásuk - tehát attól függetlenül, hogy jogosnak tartom-e, hogy kaptak szavazójogot vagy nem - 99%-ban FIDESZ szavazók lesznek).

"Emlékezz csak vissza, milyen volt a helyzet Hornék idején. És hogy akkoriban a ballib oldalról milyen fölényesen jegyezték meg hogy ilyen a piac... "

És igazuk is volt, mert a piac ilyen! Nemzetközileg ilyen. Ha megnézel bármilyen viszonylagosan nem befolyásolt sajtópiacot (tehát nem oroszt, magyart vagy kínait, tehát olyat, ahol aktívan beleavatkozik), ott a sajtó mindenhol inkább liberális és mainstream tengelyen mozog. A nagy médiacégek mind liberálisok, akár az Axel Springer, RTL, Warner Media stb. médiumai a nem radikális spektrumon mozognak. Igen ott van a szabályt erősítő kivétel, Rupert Murdoch (Fox News, Daily Mail, Sun etc.), aki jobboldali, de ő az angolszász területen tevékenykedik és ő is piaci alapon működik.

Magyarországra bejövő médiacégek akkoriban viszont liberálisak voltak és a befolyás is az akkori liberális értékkonszenzus volt, tehát a piac is ezt hozta létre. A nemzeti radikalizmus (a már amúgy is kicsi magyar piacon belül) nem volt akkora piac, hogy értelmesen tőkét raktak volna bele, ezért nem a Demokratát vették meg a külföldi befektetők. A kormány meg akkor is ellenérdekelt volt. Egészséges volt az a médiaarány? Szerintem nem, ahogy a mostani sem az.

Kivlov 2021.09.14. 12:53:30

Magyarellenesként hosszú távon sikeresnek lenni? :D

MEDVE1978 2021.09.14. 12:58:50

@a nagy hohohorgász: Ez illúzió. A politikusok ahogy az emberiség 99%-a hazudik: más, kedvezőbb színben tünteti fel a saját teljesítményét / pártját, választási ígéretét nem tartja be stb.
Én például tök jól elvagyok vele, ha Orbán/Gyurcsány stb hazudik vagy a fentit követi el, mert tudom, hogy a politika része.

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 13:09:18

@MEDVE1978: figyelj medve komám... szerinted miért nem halt még éhen a balliberális oldal gazdasági háttere? Azért mert ők is kapnak cupakokat a kormánytól( ahogy a fidesz is 2010ig)? Külföldrol támogatjak őket? Vagy Azért mert ők piaci alapon minőséget termelnek? Na ugye. A média elnyomást meg hagyjuk mert kirohogteted magad... te magad írtad hogy 99% hazudik akkor most saját magadnak mondasz ellent?????

sírjatok 2021.09.14. 13:12:59

@Frady Endre: "Mennyit fizetnek egy ilyen fideszes propagandacikkért?"

ez hogy lehet, hogy ezt a propagandacikkezést a másik oldal hasonlóan elfogult cikkei alatt még sosem említetted? :O

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 13:20:58

@MEDVE1978: azt ugye tudod hogy ahol m1 van ott van RTL klub is?????

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 13:23:29

@MEDVE1978: medve koma, te 2006ban, mikor tudtad hogy hazudik a kormány, kire szavaztal és miért?????

andras_26 2021.09.14. 13:24:32

@sírjatok: wmarcelblog.blog.hu/2021/08/31/a_nagy_szent_istvan-napi_immun-gala/full_commentlist/1#c40882974

először is igen gyorsan tereltél a koronavírussal kapcsolatos homofóbiás beégéseden. elég kínos részedről.

másodszor, kiválasztottál pár országot úgy, hogy pár évben jobbak voltunk náluk. más években és más országoknál meg nem. és olyan mongolFidióta vagy, hogy azt hiszed, hogy az érv bármire is, holott csak olcsó játék olyan hülye gyerekeknek, mint te.

ti mongolFidióták tényleg kivétel nélkül és minden évben a magyar nép legalja vagytok. a selejt. válogatás nélkül.

andras_26 2021.09.14. 13:33:04

@a nagy hohohorgász:

"Amig (sic!) ti vagytok addig Orbánnak is van jövője. Szánalmas szar vagy. "

Amikor a mongolFidióta egy őszinte pillanatában megírja magának, hogy szánalmas szar. Merthogy ezt magának írta.

szeka.blog.hu/2020/05/30/hirtelen_10_igy_lett_orban_viktor_minden_kezdete_es_vege/full_commentlist/1#c38560122

midnight coder 2021.09.14. 13:34:55

@MEDVE1978: "A jelenlegi ellenzéknek nincsenek ilyen bejáratott partnerei + át kellene alakítania a teljes rendszert, feltölteni hűséges emberekkel."

Ebben már óriási gyakorlatuk van. Kb. minden váltáskor úgy kezdõdött a dolog hogy csere.

"Ezen kívül ott van az összehangolt mostani kormánysajtó is, amely ellenzékiként mindenre rá tudja vetni magát és a médiatúlsúly miatt jelentős publicitást tud biztosítani bármilyen ügynek"

Orbán médiája nagy, de egy tohonya, agyhalott dinoszaurusz. Ezek ellenzékben semmit sem érnek - megjegyzem kormányon sem nagyon.

"Sajnos arról sincs illúzióm, hogy egy új kormány "bezúzná" politikai célokból a keleti kapcsolatokat."

Gyurcsányék a fél országot habozás nélkül feláldoznák egy simiért Brüsszel vagy az USA kezétõl. Aztán hálásan megnyalnák és farokcsóválva elégedetten vonulnának a kutyaólba.

"hazudott = impotensen kormányoztak, bármilyen előrehaladás nélkül és ezt elfedték a közvélemény elől"

Ami igazából azt jelenti, hogy tudatosan átverték a szavazókat a választások elõtt, és Fletónak ezt sikerült nyílt színen beismernie. Ezzel még csak nem is ez a baj, hanem az, hogy ezek után nem elegánsan felálltak és új szavazást írtak ki, hanem szemkilövettek. Ez volt az a pont, ahol elõször, látványosan viselkedett idehaza miniszterlenök nagyon másként mint egy civilizált országban.

"És igazuk is volt, mert a piac ilyen!"
Csak ez nem a piac volt, hanem legalább olyan szintû korrupció mint amit most Orbánék csinálnak. Anno a gengszterváltás után a ballib oldal kb. mindent felvásárolt aminek kicsit is köze volt a politkához.

andras_26 2021.09.14. 13:43:49

@a nagy hohohorgász:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767568

@a nagy hohohorgász: 1) a bűnözőnek is van olyan joga, hogy ne térdeljenek a nyakára. a konkért ügyről a bíróság úgy ítélte, hogy a fehér rendőr volt a bűnöző, és 22.5 év börtönre ítélték. de azért, te kis náci selejt ugrálsz. 2) mondom, a fütyülés nem jogi kérdés, hanem pszichopata kérdés. nem fogtad fel, mert egy elmebeteg, pszichopata selejt vagy. ezért vagy náci. ti vagytok a magyar genetikai selejt.

andras_26 2021.09.14. 13:52:19

@midnight coder:

roubaix.blog.hu/2021/09/02/fovarosi_veto_ugyan_mar_gyurcsany/full_commentlist/1#c40887800

A vincent blog bloggere Elek Gábor azért tiltott le, mert amikor azt jósolta a második hullám előtt, hogy az amerikai matematikusok hülyék, nem lesz napi száz halott, akkor én be mertem kommentelni, hogy hülyeség ilyeneket jósolni, mert honnan a faszomból tudná, és csak megszívhatja. Meg is szívta, de tövig. Magyarul Elek Gábor egy elmebeteg, pszichopata, cenzor fasz. EZ mondjuk már abból is látszik, hogy egyetlen kommentet nem bírt elviselni, és emiatt inkább otthagyta a blog.hu-t. Normális az ilyen? Nem. Ennyikeh. Te normális vagy? Nem. Ennyikeh.

konrada 2021.09.14. 14:01:03

@a nagy hohohorgász: Veled az a baj, hogy kissé autista vagy, így nem érted a viccet, hanem minden leírt-kimondott mondatot szó szerint veszel, mert az autizmusod megakadályoz abban, hogy észrevedd a kétértelműséget - ez esetben azt a gonoszkodó szarkasztikus üzenetet előzményed felé (ami egyébként valóban rossz poén, de a Blog.hu-ban elfér;) - amelyben sértőn azt feltételeztem a melegek jogainak csorbításánál, hogy a problémája az, hogy nem tarthat....
(Tudom, rossz vicc volt, és ha egy viccet magyarázni kell, akkor még rosszabb. De megszoktam, hogy az emberek többségének le szokott esni a tantusz, autistákra meg nem vagyok felkészülve.;)

Nabradius 2021.09.14. 14:06:46

@s:

Na, hát te sem vagy sokkal bonyolultabb a cikkírónál....

Egyrészt a monolittáborok, bár kívülről monolitnak tűnnek, de sok a különbség és a vita, de ezeket hajlandóak félretenni a közös cél érdekében. Ez pont így volt annak idején az MSZP-vel és az SZDSZ-el is, gyakorlatilag azok estek szét darabjaikra amikor a különbségek felemésztették őket Gyurcsánynak köszönhetően.

Bár egymilliárd légy is tévedhet, de azért pont nem véletlenül annyi egyedül a Fidesz támogatottsága, mint az összes többi pártté együttvéve. Egymilliárd légy tévedhet, de a matematika ritkán. 1500-2000 ember már reprezentatív közösség és nagyon is jól tud dönteni, 2,5 millió persze még jobban. A szavazók másik fele egymást is öli, Gyurcsány pedig mindegyiket.

Miért az Orbán lop? A Gyurcsány lop? Ostoba demagóg szöveg. Nincs és nem is lesz elszámoltatás, mert az előny szerzés csak akkor jogosulatlan, ha a feladatelvégzésére amúgy alkalmatlan személy vagy vállalat nyer pályázaton, esetleg nem valósul meg az elnyert pénzből a pályázat tárgya. Na, ne aggódj, erre mindkét oldalon nagyon vigyáznak, ezért azt gondolom, az ilyen proli módon történő minősítgetés csak a megfelelő maligánfokkal rendelkező kocsmatöltelékeket tudja felbujtani. Tehát ismét csak az ostoba követők demagógiájáról van szó. Sokadszor is.

Ezzel szemben Orbán....... Hát barátom, én még emlékszem a 2010 előtti időkre, ezek szerint Te nem. Orbán reagál, vagy legalább csinál valamit. Nyilván, ha nem csinálunk semmit, csak titokban hazudunk reggel-délben -este, akkor nem lehet kötekedni ugye?? Csak mert úgy emlékszem volt egy olyan kormányunk, amelyik ölbe tett kézzel nézte azt, ahogy a gödör aljára süllyedünk, majd ránk hányta a jóleső IMF földet is. Köszönjük. Remek volt. Igazán. Nem állítom azt, hogy loptak, tekintettel arra, hogy az égedjadta világon nem volt már mit ellopni, ezért vetettek fel az országgal némi kis hitelt, úgy 140000 milliárd Forintra valót. Tájékoztatlak, az utolsó részletet 2018-ban fizettük vissza, minden bizonnyal nagy lopások közepette.

Ezek után pedig csodálkozol, hogy kormányzásképtelenséget vízionálnak....

Ugye tudod, hogy nevetségessé váltál.....

andras_26 2021.09.14. 14:08:50

@konrada: kormanykommentek.blog.hu/2021/08/30/elovalasztas_de_ki_es_kit_valaszt?full_commentlist=1#c40880496

a következő fél évben el lehetne lőni minimum 6 millió Pfizert harmadik oltásként az embereknek. de hát a hógyagyú Orbánod miatt már csak 2,5 millió van rendelve.

ennyit tudtok, ti totálkáros, kretén elmebeteg mongolFidióták, a geciparaszt genetikai selejt Führeretekkel együtt.

Nabradius 2021.09.14. 14:11:22

@andras_26:

Sztem azért tiltott le, mert az alapvető stílusod a kommentjeidet olvasva olyan alpári és alávaló, demagóg, hogy a kutya se kívánja azokat hosszabb időn keresztül olvasgatni. Pont. Ennyikehhhh.

a nagy hohohorgász 2021.09.14. 14:13:53

@konrada: tudod szánalmas vagy. Ez nem magyarázat arra miért akarsz gyereket seggbe kurni. Mondd el mit jelent számodra a gyakorlati képzés lmbtq bol ovis oknak?

andras_26 2021.09.14. 14:17:06

@sírjatok:

wmarcelblog.blog.hu/2021/08/31/a_nagy_szent_istvan-napi_immun-gala?full_commentlist=1#c40882460

1) a pride idején még nem volt ilyen esetszám, reprodukciós ráta, pozitív teszt arány, szennvízben magas koronavírus szint.
2) a tűzijátákon egy nagyságrenddel többen voltak
3) egészen más az, ha Orbángeci csap bele a szarba, mint, ha mittudoménki csap bele
4) ha az a kérdés, hogy a járvány bizonyos időszakában szabad-e tüntetni, akkor megsúgom, azt is Orbángeci döntötte el. nála sírjál, te kis húgyagyú!
5) ha Orbán lemond a minielnökségről, akkor egye fene a pride is lemond.

megint csak az derült ki, hogy ti homofób mongolFidióták genetikai selejt hót idióták vagytok.

konrada 2021.09.14. 14:23:24

@a nagy hohohorgász: Tudom, megértettem. Egy autistát nem lehet meggyőzni arról, ha valamit félreért. És valóban szánalmas az, aki őt meg akarja győzni, mert az egy igazi szélmalomharc...

Azért beteszem az előzményt, hátha, de persze csodákat nem várok el:
Hoho: "Frady Endre ...Magyarországon senki nem tilt semmit. Mutass már egy olyan törvényt ami tiltja a buzulast pl.???? Köszi "
Rossz poénom erre: " Például nem mehet be az óvodába "
De tudom, hiába próbálnám megmagyarázni, hogy a "mehet be" utalás, és abból semmiképpen első szám első személy, hanem harmadik, ez neked túl bonyolult. Pont mint a szarkazmus jelentését felfogni!;)))

andras_26 2021.09.14. 14:25:15

@midnight coder:

szeka.blog.hu/2021/09/03/kinossa_valt_a_fidesz_szamara_a_fudan_egyetem_ugye_de_nehez_lesz_szabadulnia_tole?full_commentlist=1#c40891810

ja, Szaud Arábiában nemrég még nem vezethettek a nők, ez persze hülyeség, és jogtalanság. de hol van ez ahhoz képest, hogy a büdös keresztényeid Boszniában kiirtottak 30 ezer embert?

te olyan beteg vagy, hogy ezt a kettőt egy lapon emlegeted. mert egy idióta genetikai selejt vagy. a kereszténységnél nem létezett agresszívebb, károsabb vallás a történelem során. jól jegyezd meg, te kis kereszténybuzi selejt!

ateistaklub.blog.hu/2021/07/16/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

GyMasa 2021.09.14. 14:39:00

@MEDVE1978:
Mondjuk, éppen fleto volt az, 2006-ban, aki felrúgta a hallgatólagos megállapodást a vátott kormányzással kapcsolatban.
Ekkor kapott orbán vérszemet, és úgy tünik, hogy ö sikeresebb a hatalom megtartásában.

andras_26 2021.09.14. 14:42:19

@konrada:

"mi a tököm van"

fegyvertelen.blog.hu/2021/04/18/nem_annyira_szabad_europa?full_commentlist=1#c40159280

a jobber selejt őszinte pillanata, amikor fel se fogja, hogy mi zajlik körülötte a világban. miért nem mész szőlőt kapálni? azt még talán felfogod.

MEDVE1978 2021.09.14. 14:48:18

@midnight coder:

"Ebben már óriási gyakorlatuk van. Kb. minden váltáskor úgy kezdõdött a dolog hogy csere."
Lehet, de ez akkor is lassan megy. Én még emlékszem a 2010-es váltásra. Megvannak ugye a választások, utána nyáron osztozkodás van, meg nyaralás. Aztán van lehetőség módosításokra. A bürokrácia nagy úr, még ha igazat is adok neked abból, hogy tudnak cserélni, az akkor is egy év "kiesés", amikor nem tudnak lopni. De az eltérő pártok eltérő érdekei miatt is valószínűtlenebbnek tartom, hogy a korrupció hasonlóan magas szinten marad.

"Orbán médiája nagy, de egy tohonya, agyhalott dinoszaurusz. Ezek ellenzékben semmit sem érnek - megjegyzem kormányon sem nagyon."
Ebben nem értek egyet. A kevésbé képzett vagy politika iránt kis mértékben érdeklődő rétegeket nagy hatékonysággal éri el a közmédia, illetve a TV2 mint országos kereskedelmi csatorna, valamint a helyi lapok. Az üzenet nem kell, hogy kimunkált legyen, ahogy az újságírók sem kifinomultak, lásd: Karácsony = forgalmi dugó vagy Karácsony = Gyurcsány. Ezek közvetítésére a mostani média kiválóan alkalmas.

"Ami igazából azt jelenti, hogy tudatosan átverték a szavazókat a választások elõtt, " Olyan választási programmal még senki sem nyert, hogy kimondta volna, hogy mi semmit nem csináltunk. Ez egy logikus politikai cselekvés volt, hülyeség és öngyilkosság lett volna azt mondani a választóknak, hogy elkúrták, ez politikai logikával egyértelműen szembement volna. Senki sem tett volna ilyen, hasonló helyzetben Orbán sem (ő nem is került volna ilyen helyzetbe, mert túlságosan autokrata ahhoz, hogy hasonlót beismerne).

andras_26 2021.09.14. 14:50:50

@konrada:

euculti.blog.hu/2021/04/26/teraszozas_a_szolidaritas_szembe_kopese?full_commentlist=1#c40184814

a valóság az, hogy a dolgot Kurt úrfi kezdte, aki igazi nevén Lencsés István. Ő vette fel az én polgári nevemet, egy trükkel módosítva azt, de úgy, hogy nehéz legyen észrevenni. Úgyhogy ő a hunyó, te meg pofád befogod! És nem ugrálsz a nevében!

sírjatok 2021.09.14. 14:52:02

@andras_26: "a kereszténységnél nem létezett agresszívebb, károsabb vallás a történelem során."

Pedig hát sem Amerikában, sem Afrikában, sem Ausztráliában nem volt ott a csúnya kereszténység, hogy visszafogja az ottani emberek morális és technológiai fejlődését, mégis a legtöbb helyen a kőlándzsáig meg a törzsek/klánok háborúskodásáig sikerült eljutni. Titokzatosság.

andras_26 2021.09.14. 15:29:20

@a nagy hohohorgász:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767568

@a nagy hohohorgász: 1) a bűnözőnek is van olyan joga, hogy ne térdeljenek a nyakára. a konkért ügyről a bíróság úgy ítélte, hogy a fehér rendőr volt a bűnöző, és 22.5 év börtönre ítélték. de azért, te kis náci selejt ugrálsz. 2) mondom, a fütyülés nem jogi kérdés, hanem pszichopata kérdés. nem fogtad fel, mert egy elmebeteg, pszichopata selejt vagy. ezért vagy náci. ti vagytok a magyar genetikai selejt.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2021.09.14. 15:31:16

Na mi van, most hogy megvolt a tévévita, rögtön kell fideszseggszopni?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2021.09.14. 15:35:45

@Nabradius: hogy ti folyton ismételgetitek ugyanazokat a hazugságokat és akkor böffentek nevetségessé válásról :D
De nem számít, végülis a capon kiadták, eszetek meg nincs:D

csakférfi 2021.09.14. 15:38:45

@sírjatok:
Kereszténység?
Kína.... India... Japán... stb. Nem fogta őket vissza a "keresztény" szellem... s láss csodát... megvannak.
Nem káros egyetlen vallás sem, addig míg rá hivatkozva nem kezdenek el gyilkolni.
Szóval mindenkinek igaza van meg nincs.
Hajrá orbán.... gyurcsány... stb.
Hatalom éhez kapzsi mohó emberek.... akik a politikára hivatkozva..... hagyjuk.
Politikus=bla... bla... bla
Ne vedd zokon!
:)

sírjatok 2021.09.14. 15:47:58

@csakférfi: "s láss csodát... megvannak."

persze, csak az eredeti állítás nem az volt, hogy kereszténység nélkül nem lehet élni, hanem hogy a kereszténység a világon a legrosszabb minden szempontból, ami nyilván nem igaz, lásd a korábbi példáimat. Nem neked mondok ellent ezzel.

csakférfi 2021.09.14. 15:56:16

@sírjatok:
Tudom mert olvastam a kommentjeidet.
Viszont a véleményem marad.
Amúgy keresztény nevelést kaptam. Ministráltam... bérmálás... templomi esküvő... stb.
Kiábrándultam belőle. Tesóm... anyósom bigott vallásos szemforgató....
Megértem ha valaki rühelli a vallást.. muszlimot... mást.
Amúgy jó a poszt. Nyálas ellenzék. Profi fideSS.
Majdha kópperálni kell valakivel a fidesznek.... na onnantól lesz érdekes.

Ekrü 2021.09.14. 17:16:46

@kunzoo:
"A fideszre szavazó fiatalokat a családtámogatásokkal győzték meg. "-A szavazókat így vagy úgy,de bizony meg kell győzni valamivel.Ha a Fidesz a fiatalokat a családtámogatásokkal meggyőzte ,akkor jól csinálták.
Mondjuk az ellenzék eleve hátrányból indul.Nehéz ígérgetni,kormányprogramot hirdetni "hazudtunk reggel,délben meg este" Fletóval a hátuk mögött, mert ugyan ki hiszi ezt el nekik ?

andras_26 2021.09.14. 18:04:24

@Ekrü:

k.blog.hu/2021/06/29/stipendium_jordania?full_commentlist=1#c40759326

a mongolFidióta tudatlan, és hazudik.

1) attól, hogy valakinek nincs papírja, még nem veszélyes. Magyarországon évente nem tudom hányan vesztik el a személyi igazolványukat, és nem toloncolják ki őket az országból. az, aki ennyire papír-fétisiszta, mint te, és Orbán, az beteg.

2) a náci Orbán papírokkal rendelkezőket is kitoloncolt az országból. törvénytelenül. a strassbourgi bíróság megállapította, hogy Orbán egy bűnöző

ti mongolFidióták tudatlanok vagytok, idióták vagytok, ti vagytok a magyar genetikai selejt.

andras_26 2021.09.14. 18:07:27

@sírjatok: fejtagito.blog.hu/2021/09/12/miert_nem_lehet_hosszutavon_sikeres_a_magyar_baloldal/full_commentlist/1#c40907460

1) kevered a sezlonyt a faszommal. az, hogy a kereszténység a legagresszívabb, népirtó vallás a világon, az egy tök más kérdés, hogy a keresztény(nek mondott) országok mit értek el. agresszív népirtással is el lehet érni dolgokat. csak kurvára pszichopata, geci dolog, amit nem szeretünk.
2) a kereszténységnek volt szerintetek olyan kétezer éve, az utolsó évszázadok már nem annyira voltak keresztények a kereszténynek mondott országokban. de menjünk sorban:
A) első pár száz év alatt sikerült megbuktatni a Római Birodalmat
B) utána sötét középkor.
C) igazán a 19. században lettek a kereszténynek modnott országok szignifikánsabban erősebbek, nagyok. például ekkor már a török birodalmat simán vissza lehetett szorítani, és katonai fölényben voltak vele szemben. ez azomban az a kor, amikor ezek az országok a kereszténységet legyőzték, és a felvilágosodás után elindult az ipari forradalom
D) a 21. század pedig már az ateistáké, buddhistáké, hinduké, muszlimoké.

hát, kereszténybuzikám, feldughatod magadnak a kereszténység dicső, emberséges, nagy évszázadait, mert nem nagyon van ilyen.

andras_26 2021.09.14. 18:11:38

@sírjatok: fejtagito.blog.hu/2021/09/12/miert_nem_lehet_hosszutavon_sikeres_a_magyar_baloldal/full_commentlist/1#c40907460

1) kevered a sezlonyt a faszommal. az, hogy a kereszténység a legagresszívabb, népirtó vallás a világon, az egy tök más kérdés, hogy a keresztény(nek mondott) országok mit értek el. agresszív népirtással is el lehet érni dolgokat. csak kurvára pszichopata, geci dolog, amit nem szeretünk.
2) a kereszténységnek volt szerintetek olyan kétezer éve, az utolsó évszázadok már nem annyira voltak keresztények a kereszténynek mondott országokban. de menjünk sorban:
A) első pár száz év alatt sikerült megbuktatni a Római Birodalmat
B) utána sötét középkor.
C) igazán a 19. században lettek a kereszténynek mondott országok szignifikánsabban erősebbek, nagyok. például ekkor már a Török Birodalmat simán vissza lehetett szorítani, és katonai fölényben voltak vele szemben. ez azomban az a kor, amikor ezek az országok a kereszténységet legyőzték, és a felvilágosodás után elindult az ipari forradalom
D) a 21. század pedig már az ateistáké, buddhistáké, hinduké, muszlimoké.

hát, kereszténybuzikám, feldughatod magadnak a kereszténység dicső, emberséges, nagy évszázadait, mert nem nagyon van ilyen. te egy nagyon műveletlen kis selejt vagy. ezért vagy kereszténybuzi.

alöksz róz 2021.09.14. 19:45:35

az andras_26 néven pusztító vírust azonnal törölni kell!!!

andras_27 2021.09.14. 20:40:28

@sírjatok: fejtagito.blog.hu/2021/09/12/miert_nem_lehet_hosszutavon_sikeres_a_magyar_baloldal/full_commentlist/1#c40907460

1) kevered a sezlonyt a faszommal. az, hogy a kereszténység a legagresszívabb, népirtó vallás a világon, az egy tök más kérdés, hogy a keresztény(nek mondott) országok mit értek el. agresszív népirtással is el lehet érni dolgokat. csak kurvára pszichopata, geci dolog, amit nem szeretünk.
2) a kereszténységnek volt szerintetek olyan kétezer éve, az utolsó évszázadok már nem annyira voltak keresztények a kereszténynek mondott országokban. de menjünk sorban:
A) első pár száz év alatt sikerült megbuktatni a Római Birodalmat
B) utána sötét középkor.
C) igazán a 19. században lettek a kereszténynek mondott országok szignifikánsabban erősebbek, nagyok. például ekkor már a Török Birodalmat simán vissza lehetett szorítani, és katonai fölényben voltak vele szemben. ez azomban az a kor, amikor ezek az országok a kereszténységet legyőzték, és a felvilágosodás után elindult az ipari forradalom
D) a 21. század pedig már az ateistáké, buddhistáké, hinduké, muszlimoké.

hát, kereszténybuzikám, feldughatod magadnak a kereszténység dicső, emberséges, nagy évszázadait, mert nem nagyon van ilyen. te egy nagyon műveletlen kis selejt vagy. ezért vagy kereszténybuzi.

birkamenet 2021.09.14. 21:09:12

jaj mi lesz velünk?? A fideSS 2022-ben BÖRTÖNBE MEGY, a balodal nem lesz sikeres, akkor tehát csak Jakab meg a Kétfarkú párt marad meg nekünk 2023-ra??

Nem is annyira rosssz kilátás.

birkamenet 2021.09.14. 21:11:53

@Ekrü:

a fidess a tárasadlom legostobább rétegénél nyerő csak. A zsákfalusi tanulatlanoknál, a tüzifával meg krumlival megvehető mélyszegényknél, meg a Nyócc osztályt végzett, ámbár funkcionális analfabéta lumpentömegeknél.
De hát ezt te tudod a legjobban, minden nap egymás közt vagytok.

andras_27 2021.09.14. 21:37:35

@sírjatok:
wmarcelblog.blog.hu/2021/08/31/a_nagy_szent_istvan-napi_immun-gala/full_commentlist/1#c40882974

először is igen gyorsan tereltél a koronavírussal kapcsolatos homofóbiás beégéseden. elég kínos részedről.

másodszor, kiválasztottál pár országot úgy, hogy pár évben jobbak voltunk náluk. más években és más országoknál meg nem. és olyan mongolFidióta vagy, hogy azt hiszed, hogy az érv bármire is, holott csak olcsó játék olyan hülye gyerekeknek, mint te.

ti mongolFidióták tényleg kivétel nélkül és minden évben a magyar nép legalja vagytok. a selejt. válogatás nélkül.

CSOKKI MÁLNA 2021.09.14. 22:34:50

A magyar belpolitika alaptörvénye: amíg Gyurcsány politikailag aktív, addig a baloldal nem kerülhet kormányra.. Feri olyan, mint a védőoltás: stimulálja a társadalom önvédelmi reflexeit.:)

andras_27 2021.09.14. 23:30:01

@CSOKKI MÁLNA: geo1.blog.hu/2021/09/08/orban_le_tudna-e_gyozni_orbant?full_commentlist=1#c40898354

hazudsz, kamuzol, tudatlan vagy idiótaságokat írsz. szopás szerint.

1) nem tudod megmondani, hogy a BLM mozgalomban mi lenne a rasszista. azt se tudod megmondani, ki tagja a BLM mozgalomnak. nyilván van egy pár rasszista ember a feketék között is, mint ahogy mindenféle emberek között van pár rasszista, de az, hogy John Smith, afro-amerikai lakos rasszista a sarki kocsmában, vagy akár egy tüntetésen, nem jelenti azt, hogy a BLM mozgalom rasszista

egy mozgalom vagy párt akkor rasszista, ha az ilyen megnyilvánulások a vezetéstől jönnek, ha programokba vannak beleírva. ilyet te nem tudsz hivatkozni, mivel funkcionális analfabéta vagy.

például Orbán Viktor rasszista, hiszen arabok, muszlimok, cigányok ellen uszított. ez a qrmány és a Fidesz programjának leírt, hangsúlyos része. a Fidesz tehát egy büdös náci párt, és ez dokumentált, teljesen nyilvánvaló, mindenki tudja linkelni Orbán embe köcsögggeci beszédeit.

2) arról volt szó, hogy egy focista, mostanában Európában is letérdel a focimeccs elején. hogy miért térdel, azt te nem tudod, mert funkcionális analfabéta vagy. de amit mondani szoktak erről, az bizony a feketéket ért rasszizmus ellen tiltakoznak. különösen kérdés volt az, hogy egy fehér focista miért térdepel le.

te erre azzal az eszement faszsággal jössz, hogy a fehér focista a BLM mozgalom tagja, és a fekete rasszizmust támogatja, és, hogy rasszista a fehérek, azaz maga ellen is. ilyen is előfordul nagyon-nagyon ritkán, báér inkább a nácikról szokott kiderülni, hogy zsidók, de azt hinni, hogy ez a sok focista ilyen, az nagyon nagy elmebetegslég részedről.

ez olyan eszement idiótaság, te szerencsétlen elmebeteg, hogy simán három napos gumiszobát érdemelsz érte! szólj az ápolódnak!

andras_27 2021.09.14. 23:41:50

@alöksz róz:

te már visszavonhatatlanul megőrültél.

Halibuli 2021.09.15. 06:48:32

Úgy hírlik az ellenzéki Simicskára bízná az APEH vezetést,. Mindent tud amivel Orbi sittre kerülhet.

andras_29 2021.09.15. 08:02:12

@CSOKKI MÁLNA:

kaszapf.blog.hu/2021/09/04/a_rasszizmus_es_a_homofobia_ara_ii_resz?full_commentlist=1#c40892368

"Mintha a keresztények minden egyházi szertartást azzal kezdenének, hogy szögeket vernek a keresztbe.:)"

hát, beleléptél a szar közepébe, faszfejke, az idióta keresztények kirakják a keresztet dísznek az oltárra és a templom tetejére. azt a keresztet, amelyre hitük szerint Jézust megfeszítették.

ennyit tudsz, mongolFidióta, akkora pszichopata elmebeteg selejt vagy, hogy még!

a térdeplés hagyománya egyébként régebbi, mint Floyd halála, 2016-ban kezdték. de ezt nem tudod, mert sötét vagy, mint a bányató. ilyenek vagytok, ti nácik: tudatlan,idióta genetikai selejtek. az emberiség legalja.

andras_29 2021.09.15. 08:12:16

@sírjatok: fejtagito.blog.hu/2021/09/12/miert_nem_lehet_hosszutavon_sikeres_a_magyar_baloldal/full_commentlist/1#c40907460

1) kevered a sezlonyt a faszommal. az, hogy a kereszténység a legagresszívabb, népirtó vallás a világon, az egy tök más kérdés, hogy a keresztény(nek mondott) országok mit értek el. agresszív népirtással is el lehet érni dolgokat. csak kurvára pszichopata, geci dolog, amit nem szeretünk.
2) a kereszténységnek volt szerintetek olyan kétezer éve, az utolsó évszázadok már nem annyira voltak keresztények a kereszténynek mondott országokban. de menjünk sorban:
A) első pár száz év alatt sikerült megbuktatni a Római Birodalmat
B) utána sötét középkor.
C) igazán a 19. században lettek a kereszténynek mondott országok szignifikánsabban erősebbek, nagyok. például ekkor már a Török Birodalmat simán vissza lehetett szorítani, és katonai fölényben voltak vele szemben. ez azomban az a kor, amikor ezek az országok a kereszténységet legyőzték, és a felvilágosodás után elindult az ipari forradalom
D) a 21. század pedig már az ateistáké, buddhistáké, hinduké, muszlimoké.

hát, kereszténybuzikám, feldughatod magadnak a kereszténység dicső, emberséges, nagy évszázadait, mert nem nagyon van ilyen. te egy nagyon műveletlen kis selejt vagy. ezért vagy kereszténybuzi.

Muzsikok közt 2021.09.15. 08:18:46

A ballibbantak rovid tavon se voltak soha sikeresek

andras_29 2021.09.15. 08:33:48

@alöksz róz: nekem jó az, ha azt hiszed, hogy nem egy script az, amivel szivatod magad egész nap. én azzal tökéletesen elérem a célomat, hogy pofoztatod magad egy scripttel, mert olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, nem script.

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik/full_commentlist/1#c40807892

andras_29 2021.09.15. 08:50:47

@alöksz róz:

te már visszavonhatatlanul megőrültél.

midnight coder 2021.09.15. 09:05:11

@andras_26: Ahogy azt már említettem volt, azokat az iszlamistákat nem keresztények irtották ki, hanem derék nacionalista-kommunista hátterû szerbek. Ha jól megnézed, te jó kis videódban sem Istenre hivatkozik az elkövetõ hanem a szerb népre akinek visszaadja a várost. Na most, a vallássérültek közös jellemzõje, hogy ha valami jelentõs disznóságot mûvelnek, ott mindenképpen megemlítik Istent. Aki pedig nacionalista, az a nemzetre hivatkozik ugyanekkor, aki pedig kommunista az a népre, esetleg a dolgozó népre vagy a munkásosztályra.

andras_29 2021.09.15. 09:07:38

@CSOKKI MÁLNA:

szeka.blog.hu/2021/06/03/egy_jelentes_amely_fontos_volt_ugyan_de_idokozben_tullepett_rajta_a_tortenelem?full_commentlist=1#c40690284

"olyan feltételt még nem hallottam, hogy a szavazatot leadók kétharmada,"

Hát, pedig mongolFidióta faszfejkém, Orbán ennél még háromszor diktatórikusabb, mert neki a szavazatot leadó szavazók 42%-a is elég volt a "kétharmadhoz." 2014-ben. a Fideszre ugyanis csak 45%-nyian szavaztak, mégis kétharmadot csalt ki belőle a parlamentben. a 45% listára és egyénire is érvényes, és ebben ráadásul külföldi szavazatok is benne vannak. ami kb olyan, mintha a Sargentini jelentésre még az amerikaiak is szavaztak volna.

static.valasztas.hu/dyn/pv14/szavossz/hu/orszlist.html

ilyen nagy "demokrata" a te kis Orbángecid. emiatt nem sírsz, mert elmebeteg pszichopata vagy.

midnight coder 2021.09.15. 09:19:53

@MEDVE1978: Az tény, hogy ha az ellenzék kerül hatalomra, akkor elsõ körben tényleg nem a lopással lesznek elfoglalva, hanem hogy leboxolják egymás közt, hogy ki fog nyerni. És igen, ezalatt nemigen fognak lopni (annyit legalábbis mint Viktorék), de kormányozni sem fognak, ami viszont legalább olyan toxikus mint ha lopnának, sõt. Igazából Fletóék kúrmányával is pont ez volt az igazi baj, a közben nem csináltunk semmit. Vagy gondolj vissza a Horn kormány Bokros elõtti idõszakára.

A buta médiával az a baj, hogy addig kb. jó amíg azt közvetítik, hogy de hát ezek lopnak... csak ezzel pont ugyan az a baj mint az ellenzék hasonló jellegû propagandájával: kis hazánkban Orbánék szájából pont olyan hiteltelen a tolvajgazemberezés mint Fletóékéból. Viszont Orbánék médiája ennél sokkal szofisztikáltabb dolgokra, mint Pl. tényfeltárás nemigen alkalmas. Ebben viszont az ellenzék sokkal jobb még akkor is, ha méretre kisebb ez a média.

Az, hogy a politikus hazudik még többé-kevésbé belefér az európai normákba. Az viszont, ha a politikus kijelenti magáról hogy hazudott, és a választások után pár héttel benyögi hogy lényegében átveréssel nyerték meg a választásokat, már nagyon nem olyasmi ami után Európában a bársonyszékben szokás maradni.

Persze Fletónak nyilván nem az a bûne hogy hazudott, elvégre az a szakmája. A probléma inkább az, hogy Megyó megbuktatása után 19-re lapot húzott és nem nyert. És persze, hogy nem a saját pénzét tette fel az asztalra, hanem az ország gazdaságát. Ha akkor behúzza a fékeket, bukik az MSZP egy ciklust, de talpra áll az ország. Így viszont bukott az ország, és persze bukott az MSZP is. De a patkány elegánsan lesétált a süllyedõ hajóról, amibõl elõzõleg még épített magának egy mentõcsónakot DK néven, most pedig a nejét akarja megtenni kapitánynak.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 09:19:59

@andras_27:
1. BLM náci, de minimum rasszista mozgalom, bárhogy mosdatod. Már a nevük is jelzi: csak a fekák. Arról nem beszélve, hogy miattuk már a múltat hamisítják. (Lásd Agatha Christie!)
2. Annak a magyarkodó náci baromnak egyébként hiába magyarázol.

andras_29 2021.09.15. 09:34:30

@midnight coder:

Funnkcionális analfabéta vagy, ezért vagy kereszténybuzi, náci selejt.

Mladic ezt mondja: "eljött az idő, hogy bosszút álljunk a Muszlimokon". (1:29).

www.youtube.com/watch?v=Vh9pBkO3HHc

De bekamuzod, hogy a dolognak nincs köze a valláshoz. Nem azt mondja, hogy "bosnyákokat", hanem azt, hogy "muszlimokat". Egy vallás-közösséget nevez meg.

Te olyan pszichopata, kereszténybuzi, náci selejt vagy, hogy megbasznád a jó édes kurva anyádat is, ha a köcsög keresztényeket kell megvédeni.

Pszichopata elmebeteg genetikai selejt vagy. Ezért vagy náci. EZért vagy Fideszes, te kis mongolFidióta hulladék!

andras_29 2021.09.15. 09:37:06

@Le a spammerekkel: a black life matters azt jelenti, hogy a fekete élet számít. olyan, hogy "csak", olyan nincs benne.

a te beteg "logikád" szerint a FIDESZ egy öreggyűlölő párt, te kis elmebeteg!

mondjuk nem az, de hogy nem fiatalok, és nem demokraták, az nyilvánvaló. már a nevében is velejéig hazug pártról van szó.

te pedig azért vagy náci, mert egy ennyire elmebeteg idióta vagy.

andras_29 2021.09.15. 09:38:35

@Le a spammerekkel: @Le a spammerekkel: a "black lifes matter" azt jelenti, hogy a fekete élet számít. olyan, hogy "csak", olyan nincs benne.

a te beteg "logikád" szerint a FIDESZ egy öreggyűlölő párt, te kis elmebeteg!

mondjuk nem az, de hogy nem fiatalok, és nem demokraták, az nyilvánvaló. már a nevében is velejéig hazug pártról van szó.

te pedig azért vagy náci, mert egy ennyire elmebeteg idióta vagy.

andras_29 2021.09.15. 09:41:45

@GyMasa:

alapjarat.blog.hu/2021/06/15/az_onvezeto_autozas_8_komoly_kihivasa?full_commentlist=1#c40721518

a radart nem. nem értesz hozzá, ne pofázz!

"Although, the vision-based ADAS systems are quite helpful in identifying the objects in the surroundings of the vehicle, they are restricted to the field of view of the automotive cameras and are quite inefficient in providing useful insights in extreme weather conditions like heavy rains, fog, snowfall, mist, low light, dust, and nighttime. In such complex driving situations where a vehicle’s ADAS system demands visibility beyond the camera vision, as well as object recognition in a long range and operability in poor visibility conditions, RADAR-based ADAS systems are proving to be potential solutions."

www.einfochips.com/blog/why-automotive-companies-should-adopt-radar-based-adas-systems/

andras_29 2021.09.15. 09:50:23

@midnight coder:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/24/a_korrupciouldozes_uj_dimenzioja?full_commentlist=1#c40666360

a tény, hogy a Fidesz korruptabb minden korábbi kormánynál, beleértve a Kádárizmust. a többi csak a te, azaz egy mongolFidióta ostoba elképzelései, nem érvek.

andras_29 2021.09.15. 09:59:18

@midnight coder:

demieeert.blog.hu/2021/05/19/de_miert_arulja_el_az_ellenzek_a_kormanynal_is_aljasabban_a_zold_szavazoit?full_commentlist=1#c40658704

Én, veled ellentétben nem azzal akarok érvelni, hogy milyen pötty van a fejedben, hanem tényekkel.

A magyar szélenergia kapcsán elterjedt nézet az, hogy az adottságaink rosszabbak, mint a német adottságok. A valóság az, hogy bár az Északi-tengerrel nem tudunk versenyezni, de a szárazföldi széltermelésben az adottságaink nyugaton elérik a németekét. És a német széláram nagy része a bevett nézettel szemben nem tengeri, hanem szárazföldi. A tengeri egy ötöd sincs. Németországban szárazföldön is észak jobb, mint dél. Magyarországon nyugat jobb, mint kelet.

Hasonlítsuk ezt össze az épített szélerőművek térképével!

Világos, hogy Dél-Németországban, amely nem rendelkezik jobb tulajdonságokkal, mint a Dunántúl, sokkal több szélerőmű van. És nem a németek a hülyék, hanem Orbánék, hogy ezt lekorlátozták.

A két térképet itt láthatod:

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

Azért vagy atombuzi, amiért Fideszes: idióta vagy, sötét vagy, tudatlan vagy. A magyar társadalom selejtje vagy. Akárcsak a többi.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 10:02:56

@andras_29: niggerbuzi, nézd már meg, az elmúlt pár évben mit műveltek a BLM-es fajtársaid, akik egy mocskos bűnöző miatt kezdtek hisztizni!

andras_29 2021.09.15. 10:07:34

@midnight coder:

menekultek.blog.hu/2021/05/24/kozel_ezer_ausztraliaban_menedekjogot_kerot_fogadott_be_az_usa?full_commentlist=1#c40673340

téged kellene visszatoloncolni Szibériába, ahonnan jöttél, te kis náci selejt! Szépen megismernéd a tundrát, ahonnan származol, és ahonnan vett állati viselkedést még nem sikerült leküzdened. Bár a rénszarvas-vadász a tundrán, az hozzád képest atomfizikus.

GyMasa 2021.09.15. 10:10:05

@Le a spammerekkel:
MINDEGYIK "Hősükről" kb. 1 nap alatt kiderült, hogy elítélt bűnözők voltak.

midnight coder 2021.09.15. 10:11:27

@andras_29: Az egész szöveg viszont így hangzik: "Here we are, on July 11 1995, in Serbian Srebrenica, just before a great Serb Holly day. We give this town to the Serb nation. Remembering the uprising against the Turks... the times has came to take revenge on the Muslims"

Azaz itt a lényeg a szerbek a lényeg, a szerb Srebrenica amit a szerb szent ünnep elõtt adnak vissza a szerb nemzetnek, elégtételt véve a csúnya muszlimokon. Képzelt barát sehol sincs megemlítve. A bácsi nem vallássérült, hanem szerb nemzeti szocialista.

midnight coder 2021.09.15. 10:13:47

@andras_29: "menekultek.blog.hu/2021/05/24/kozel_ezer_ausztraliaban_menedekjogot_kerot_fogadott_be_az_usa?full_commentlist=1#c40673340"

Ami kevesebb mint amennyi agysebész érkezik Európába naponta. Tényleg nagylelkûek az usákok.

midnight coder 2021.09.15. 10:15:11

@andras_29: Szélerõmûvet bárhol lehet építeni ahol állam bácsi pénzt ad hozzá. A kérdés csak a megtérülés.

andras_29 2021.09.15. 10:16:17

@Le a spammerekkel:
aztirjaa.blog.hu/2021/08/19/allister_heath_a_romlas_es_az_onhittseg_vegul_megdontotte_az_amerikai_birodalmat?full_commentlist=1#c40864440

nyuszika.

1) bocsánatkérésre felszólítás mióta terror, elment neked az eszed? ja igen, elment. sose volt, elmebeteg vagy.

2) ha a kitiltásra való felszólítás terror, akkor a kitiltás maga nyilván terror a négyzeten, tehát a blogger egy büdös terrorista

idióta elmebetg vagy te is, akár a többi blogfüggő selejt, aki vonyít, hogy zavarják a blogoholizmusukat.

andras_29 2021.09.15. 10:24:41

@CSOKKI MÁLNA: geo1.blog.hu/2021/09/08/orban_le_tudna-e_gyozni_orbant?full_commentlist=1#c40898354

hazudsz, kamuzol, tudatlan vagy idiótaságokat írsz. szopás szerint.

1) nem tudod megmondani, hogy a BLM mozgalomban mi lenne a rasszista. azt se tudod megmondani, ki tagja a BLM mozgalomnak. nyilván van egy pár rasszista ember a feketék között is, mint ahogy mindenféle emberek között van pár rasszista, de az, hogy John Smith, afro-amerikai lakos rasszista a sarki kocsmában, vagy akár egy tüntetésen, nem jelenti azt, hogy a BLM mozgalom rasszista

egy mozgalom vagy párt akkor rasszista, ha az ilyen megnyilvánulások a vezetéstől jönnek, ha programokba vannak beleírva. ilyet te nem tudsz hivatkozni, mivel funkcionális analfabéta vagy.

például Orbán Viktor rasszista, hiszen arabok, muszlimok, cigányok ellen uszított. ez a qrmány és a Fidesz programjának leírt, hangsúlyos része. a Fidesz tehát egy büdös náci párt, és ez dokumentált, teljesen nyilvánvaló, mindenki tudja linkelni Orbán embe köcsögggeci beszédeit.

2) arról volt szó, hogy egy focista, mostanában Európában is letérdel a focimeccs elején. hogy miért térdel, azt te nem tudod, mert funkcionális analfabéta vagy. de amit mondani szoktak erről, az bizony a feketéket ért rasszizmus ellen tiltakoznak. különösen kérdés volt az, hogy egy fehér focista miért térdepel le.

te erre azzal az eszement faszsággal jössz, hogy a fehér focista a BLM mozgalom tagja, és a fekete rasszizmust támogatja, és, hogy rasszista a fehérek, azaz maga ellen is. ilyen is előfordul nagyon-nagyon ritkán, báér inkább a nácikról szokott kiderülni, hogy zsidók, de azt hinni, hogy ez a sok focista ilyen, az nagyon nagy elmebetegslég részedről.

ez olyan eszement idiótaság, te szerencsétlen elmebeteg, hogy simán három napos gumiszobát érdemelsz érte! szólj az ápolódnak!

GyMasa 2021.09.15. 10:25:26

@midnight coder:
Mi lenne, ha mindenki csak a saját magáéval verné a csalánt?

andras_29 2021.09.15. 10:41:44

@midnight coder:

szeka.blog.hu/2021/09/03/kinossa_valt_a_fidesz_szamara_a_fudan_egyetem_ugye_de_nehez_lesz_szabadulnia_tole?full_commentlist=1#c40891614

továbbra is csak folytatod az ostoba, kereszténybuzi hited bifflázását.

a keresztény vallás nem jobb, nem tud jobban együtt élni más valásokkal. ezt a történelem is cáfolja, és semmi alapja sincs ennek az ostoba hitednek.

miért lenne a kereszténység jobb az iszlámnál? ugyanaz az ostoba, ókori hit, tán még régebbi, maradibb is az iszlámnál. ugyanazon a környéken jött létre, kb. hasonló idióták hozták létre mindkét vallást.

a történelem folyamán pedig a kereszténység vissza is igazolta azt, hogy a legagresszívebb, legintoleránsabb, leginkább népirtó vallás a világon. kezdve az inkvizíciótól, a boszorkányégetésen át, megbeszéltük, hogy Hitler is keresztény volt, és a keresztény vallás elég nagy részt támogatta Hitlert, vagy Európa legutóbbi nagy népirtását, amit még meg is éltünk, a boszniai háborút, amelyben keresztények irtottak muszlimokat, és azért irtották őket, mert ostoba keresztények voltak.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

emellett hiába mantrázod az ostoba, tudatlan keresztélnybuzi mantrádat.

Nézd csak, mai hír, ez is egy keresztény köcsög, akinek te szopod a faszát, te kis kereszténybuzi selejt!

index.hu/kulfold/2021/09/06/egyesult-allamok-lovoldozes-poszttraumas-stressz-haboru-afganisztan-irak/

műveletlen vagy, idióta vagy, elmebeteg vagy, pszichopata vagy. pontosan ezért vagy kererssténybuzi. a kis gumiszobádból ki se látsz, közöd nincs a valósághoz.

andras_29 2021.09.15. 10:50:30

@GyMasa:

alapjarat.blog.hu/2021/06/15/az_onvezeto_autozas_8_komoly_kihivasa?full_commentlist=1#c40722346

már megírta másoknak is. a Tesla nincs előrébb, mint a Daimler, hanem csak be van kapcsolva a funkció, amit a Daimler nem kapcsol be, mert német törvények vonatkoznak rá, illetve nagyobb a felelősségtudatuk. Elon Musk nem okosabb, hanem hülyébb és felelőtlenebb.

faszt se tudsz erről, de ugatsz ezerrel.

midnight coder 2021.09.15. 10:53:50

@GyMasa: Ezt most nem teljesen értem.

andras_29 2021.09.15. 10:58:56

@midnight coder:

parpercpolitika.blog.hu/2021/05/01/vakcinakupec/full_commentlist/1#c40203302

"Ennek a meccsnek a legoptimálisabb esetben is max. a közepén tartunk. "

Orbán nagyon elbaszta, de én remélem, hogy nem fog még 26 ezer ember (ez volt az állás, amikor ezt írtad) meghalni miatta. te meg úgy látszik, ennek szurkolsz. mert egy pszichopata, mongol-Fidióta fasz vagy.

midnight coder 2021.09.15. 10:59:26

@andras_29: "a keresztény vallás nem jobb, nem tud jobban együtt élni más valásokkal. ezt a történelem is cáfolja, és semmi alapja sincs ennek az ostoba hitednek."

A kereszténység lehetõvé tette a felvilágosodást, reneszánszt, humanizmust. Ezek mind-mind keresztény országokban, keresztény társadalmakban jöttek létre. És ezért van az, hogy még a legkeresztényebb európai országban is bátran lehetsz ateista, buddhista.

És ezért nem értem hogy miért támadod a mai keresztényeket ilyen vehemenciával, miközben foggal-körömmel véded azokat az iszlamistákat akik ma pont ott tartanak mint a kereszténység a sötét középkorban, sõt még inkább úgy mert míg a kereszténység lehetõvé tette a felvilágosodást, az iszlám világban szó sincs ilyesmirõl.

andras_29 2021.09.15. 11:07:20

@GyMasa:

alapjarat.blog.hu/2021/06/15/az_onvezeto_autozas_8_komoly_kihivasa?full_commentlist=1#c40721518

a radart nem. nem értesz hozzá, ne pofázz!

"Although, the vision-based ADAS systems are quite helpful in identifying the objects in the surroundings of the vehicle, they are restricted to the field of view of the automotive cameras and are quite inefficient in providing useful insights in extreme weather conditions like heavy rains, fog, snowfall, mist, low light, dust, and nighttime. In such complex driving situations where a vehicle’s ADAS system demands visibility beyond the camera vision, as well as object recognition in a long range and operability in poor visibility conditions, RADAR-based ADAS systems are proving to be potential solutions."

www.einfochips.com/blog/why-automotive-companies-should-adopt-radar-based-adas-systems/

GyMasa 2021.09.15. 11:16:32

@midnight coder:
Ó, csak annyi, hogy ha bárki akar az _állítólag_ szuperzöld szélerőműből építkezni, az a saját vagyonát kockáztassa ezügyben, és versenyezzen egyenlő feltételekkel a hagyományos erőművekkel.
A "csodálatos", Német Energiewende, egy igen költséges csődtömeg eddig, de legalább ugyanolyan pénzszivattyú, a haverok zsebébe, mint orbánéknál a mindenvivő lölö.
(Kivéve, hogy itt kb. 1-2 nagyságrenddel magasabb összegek veszítik el a közpénz jellegüket.

GyMasa 2021.09.15. 11:17:52

@midnight coder:
Igen, és azok az iszlámisták pont a matyiféléket fogják legelőször a falhoz állítani, ha esetleg hatalomra jutnak.
Dehát, a Darwin díj, az már csak ilyen...

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 11:19:21

@andras_29: ez a matyizós kis köcsög még nincs őrizetben???

andras_29 2021.09.15. 11:24:34

@GyMasa:

alapjarat.blog.hu/2021/06/15/az_onvezeto_autozas_8_komoly_kihivasa?full_commentlist=1#c40722346

"Miylen dolog már az, hogy át lehet verni a Tesla-t, egy sörösdobozzal?"

ez egy röhejes szempont. a hagyományos autókat féltéglával át lehet verni. idióta vagy.

andras_29 2021.09.15. 11:33:00

@midnight coder:

gnlszinfolt.blog.hu/2021/09/10/szabaduljunk_meg_hitler_kisertetetol?full_commentlist=1#c40900116

ennyire rövid idő alatt a világ legnagyobb háborúját indította el, és vezette az utolsó napokig, plusz a 6 millió zsidó.

fajlagosan senki nem hasonlítható a népirtó Hitlerhez.

már megint csak azt reklámozod, hogy mennyira alap dolgokat nem tudsz, és milyen hótsötét, idióta selejt vagy.

andras_29 2021.09.15. 11:41:37

@GyMasa:

blog.hu/user/824046

1) Több felmérés is egyértelműen kimutatta, hogy a Fidesz szavazók a magyar népesség leműveletlenebb, legtudatlanabb, leghülyébb rétegét képviselik.

ld a felméréseket itt: ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Pont olyan sötét, idióta, műveletlen, tudatlan faszok, mint te.

2) A Fideszben van a legtöbb (ex-)kommunista. Sok ellenzéki pártban meg egy sincs

ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/

Stumpf István – nemrég még alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
Járai Zsigmond – a Költségvetési Tanács volt elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
Matolcsy György – az MNB elnöke, Orbán-kormány volt nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,
Martonyi János – volt külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
Schmitt Pál – volt köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes,
Szita Károly – jelenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,
Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,
Fónagy János – jelenleg államtitkár, volt MSZMP-tag,
Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, pénzügyminiszter, volt KISZ-titkár,
Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt KISZ-titkár,
Orbán Viktor – miniszterelnök, volt KISZ-titkár
Kövér László – fideszes országgyűlési képviselő, az Orbán-kormány házelnöke, volt KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársaként is dolgozott.
Kásler Miklós – aktív KISZ-mozgalmár.

sírjatok 2021.09.15. 11:42:27

@andras_29: "plusz a 6 millió zsidó."

aham

midnight coder 2021.09.15. 11:45:43

@andras_29: II világháború lett volna Hitler nélkül is. És az, hogy azóta nem lett harmadik, kizárólag az atombombák létének köszönhetõ. Azóta csak proxy háborúk vannak itt-ott. A 6 millió zsidót pedig hasonlítgasd Mao bácsi 50-60 millió kínaijához. És az csak Mao bácsi volt, Sztálin, Lenin, Pol-Pot is vitt el pár milliót, de Mao bácsi van leginkább dokumentálva.

sírjatok 2021.09.15. 11:47:30

@andras_29: "a "black lifes matter" azt jelenti, hogy a fekete élet számít. olyan, hogy "csak", olyan nincs benne."

akkor a "white lives matter"-rel sem lehet semmi gond, nem?

GyMasa 2021.09.15. 11:49:23

@sírjatok:
Vagy akár az "All lives matter"-rel sem...
Oh Wait!

LebensraumamOsten 2021.09.15. 11:49:35

Retteg a blogíró. Úgy tűnik őt még nem tömte úgy ki a fityisz pénzzel, mint Cini punit. Mondjuk ilyen gyenge ajvékolásért nem véletlen nem adnak több dellát. Nahát: Soros!

midnight coder 2021.09.15. 11:58:00

"Több felmérés is egyértelműen kimutatta, hogy a Fidesz szavazók a magyar népesség leműveletlenebb, legtudatlanabb, leghülyébb rétegét képviselik.

ld a felméréseket itt: ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/"

egriugyek.hu/mindenki-ugye/kinek-a-szavazoi-kozott-van-a-legtobb-idos-fiatal-es-diplomas-igy-neznek-ki-a-partok-taborai

Amúgy ha valaki a migrikkel akarja a nyugdíj / munkaerõ problémákat megoldani Európában az önmagában kiállít egy bizonyítványt az illetõ szellemi képességeirõl. Nyilván azért tartanak ott azok az országok ahol, mert teli vannak kiválóan képzett emberekkel. Persze, amikor a menekülttáborban megkérdezik a migrit hogy mi a szakmája akkor nyilván nem azt fogja mondani hogy rablógyilkos vagyok. Azt meg hogy tényleg agysebész aligha fogja megállapítani az a bölcsész a menekülttáborban aki amúgy is leginkább csak a kötõszavakat érti a papír nélkül érkezett Kunta Kinte mondanivalójából.

andras_29 2021.09.15. 12:05:06

@sírjatok:
wmarcelblog.blog.hu/2021/08/31/a_nagy_szent_istvan-napi_immun-gala/full_commentlist/1#c40882974

először is igen gyorsan tereltél a koronavírussal kapcsolatos homofóbiás beégéseden. elég kínos részedről.

másodszor, kiválasztottál pár országot úgy, hogy pár évben jobbak voltunk náluk. más években és más országoknál meg nem. és olyan mongolFidióta vagy, hogy azt hiszed, hogy az érv bármire is, holott csak olcsó játék olyan hülye gyerekeknek, mint te.

ti mongolFidióták tényleg kivétel nélkül és minden évben a magyar nép legalja vagytok. a selejt. válogatás nélkül.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 12:17:35

@s: most mit tudnék még ehhez hozzátenni? Talán azt az ellentmondást nem említetted, hogy Karácsony nem tesz semmit, de fél Budapest le van zárva építkezések miatt....

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 12:19:24

@midnight coder: de tényleg: a UK, Németország, Svédprszág mind le vannak maradva Olaszországhoz, Magyarországhoz , stb. képest...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 12:19:26

@Frady Endre: Te egy protektorátusban szeretnél élni, ahol ugyanazt a generálszószt kapod, mint Berlinben vagy Brüsszelben. Más meg ezt nem szeretné. Ennyi.

andras_29 2021.09.15. 12:25:32

@sírjatok: @sírjatok: önmagában nincs gond egy ilyen névvel. persze az kérdés, hogy melyik országban, mert az USÁ-ban nem várható, hoyg a bőrszín alapján üldözött fehérek tömegével mennének egy ilyen pártba, mivel fehér bőrszín alapján az USÁ-ban igen ritkán ér valakit diszkriminiáció. úgyhogy valószínűleg inkább olyan hülye nácik tömörülnének egy ilyen mozgalomba, mint te. és amit ti mondatok és csináltok, na, azzal már szokott baj lenni.

Vagy például a Magyar Polgári Párttal Romániában nincs gond. Hasonlóan szinte az összes külföldi magyar párttal, amely a nevében magyar, de ettől még nem lesz náci párt.

A valóságban ugyanis az van, és értelmes ember felfogja, hogy az, hogy egy párt vagy mozgalom egy bizonyos embercsoportot képvisel, az önmagában még nem rasszizmus, nem nácizmus, nem idegen-ellenesség. Az, hogy egy párt náci, rasszista, szélsőjobb, meg ilyenek, legtöbbször nem a párt nevéből látható, hanem a programjából, nyilatkozatából. Orbán tényleg náci párt, mert cigányok, arabok, feketék, muszlimok ellen uszított, csakis faji, illetve vallási alapon, és teljesen alaptalanul.

Te pedig azért vagy náci, mert egy ennyire elmebeteg idióta vagy.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 12:27:25

@andras_29:

Kövér ne m volt KiSZ titkár, és az MSZMP tagja sem volt. Összekevered Furcsánynal, aki a KISZ-KB titkára volt.

andras_29 2021.09.15. 12:30:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Brüsszel tiltotta be azt, hogy a gyerekeknek a homoszexualitásról bármilyen tájékoztatót lehessen szolgáltatni? nem, Orbán. Brüsszel vitt be két facebookozót, csak, mert jobb járványkezelést akartak? nem. Orbán.

te egy olyan diktatúrában élsz, ahol Orbán önt le szarral, és te tátott szájjal habzsolod. mert beteg vagy. selejt.

andras_29 2021.09.15. 12:36:10

@sírjatok:

wmarcelblog.blog.hu/2021/08/31/a_nagy_szent_istvan-napi_immun-gala?full_commentlist=1#c40882460

1) a pride idején még nem volt ilyen esetszám, reprodukciós ráta, pozitív teszt arány, szennvízben magas koronavírus szint.
2) a tűzijátákon egy nagyságrenddel többen voltak
3) egészen más az, ha Orbángeci csap bele a szarba, mint, ha mittudoménki csap bele
4) ha az a kérdés, hogy a járvány bizonyos időszakában szabad-e tüntetni, akkor megsúgom, azt is Orbángeci döntötte el. nála sírjál, te kis húgyagyú!
5) ha Orbán lemond a minielnökségről, akkor egye fene a pride is lemond.

megint csak az derült ki, hogy ti homofób mongolFidióták genetikai selejt hót idióták vagytok.

andras_29 2021.09.15. 12:44:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
mttmuzeum.blog.hu/2021/05/14/a_termeszettudomanyi_muzeum_titokzatos_oriassasa?full_commentlist=1#c40641830

1) Nürnbergben nem a német nemzeti múzeum van, hanem a Germán Nemzeti Múzeum. A két szó magyarul és németül sem ugyanaz.
2) Ezt a múzeumot akkor alapították, amikor Németország éppen nem létezett, és nem volt fővárosa. A Német Római Birodalomnak korábban szintén nem volt egyetlen fővárosa, de Nürnberg gyakori császárváros volt. Nürnberg egyébként több szempontból az egyik legnémetebb német város.
3) Nem Hitler költöztette át Berlinből. Ha ő tette volna, akkor visszacsinálták volna.
4) Egyébként egy speciális céllal alapították, nem abból a célból, hogy ez lesz Németország országos múzeuma mondjuk történelemből. A Német Történelmi Múzeum egyébként Berlinben van. A Német Szövetségi Műcsarmok meg Bonnban. Aminek ugye szintén megvan az oka.
5) Németország szövetségi állam, nagy ország. Az sem lenne akkora abszurdum, ha lenne több történeti múzeuma, vagy egy múzeumnak több épülete Németország különböző, egymástól elég távoli államaiban.

Megint csak az bizonyosodott be, hogy egy idióta, műveletlen paraszt vagy, és ezért vagy Fideszes. Ti vagytok a magyar társadalom legalja. A selejt.

andras_29 2021.09.15. 13:01:11

@midnight coder: óriási erőkkel bizonygatod minden egyes hozzászólásodban, hogy micsoda sötét, idióta kis selejt vagy, aki a gumiszobájából kurvára semmit nem tud a világról.

a felvilágosodás emblematikus műve volt az Enciklopédia. ezt az enciklopédiát annyira kurvára nem támogatta a keresztény vallás, hogy a Vatikánban rögtön indexre tették, Diderot börtönbe került, és csak később, és csak Hollandiában sikerült folytatni a kiadást, Franciaországban értelemszerűen illegális volt a könyv.

Európában pontosan azért lehetünk ateisták, mert legyőztük a kereszténységet, legyőztük a sötét középkort, amit ennek a kereszténységnek köszönhetünk. legyőztük azokat a keresztéynbuzi sötét erőket is, amelyre te is példa vagy.

és ha sokat ugráltok, akkor a jövőben megint le fogunk győzni titeket, és visszakerültök a helyetekre: a történelem süllyesztőjébe. ahogy náciként is oda kerülsz, te kis elmebeteg, pszichopata genetikai selejt!

antiindex 2021.09.15. 13:04:00

@midnight coder: óriási erőkkel bizonygatod minden egyes hozzászólásodban, hogy micsoda sötét, idióta kis selejt vagy, aki a gumiszobájából kurvára semmit nem tud a világról.

a felvilágosodás emblematikus műve volt az Enciklopédia. ezt az enciklopédiát annyira kurvára nem támogatta a keresztény vallás, hogy a Vatikánban rögtön indexre tették, Diderot börtönbe került, és csak később, és csak Hollandiában sikerült folytatni a kiadást, Franciaországban értelemszerűen illegális volt a könyv.

Európában pontosan azért lehetünk ateisták, mert legyőztük a kereszténységet, legyőztük a sötét középkort, amit ennek a kereszténységnek köszönhetünk. legyőztük azokat a keresztéynbuzi sötét erőket is, amelyre te is példa vagy.

és ha sokat ugráltok, akkor a jövőben megint le fogunk győzni titeket, és visszakerültök a helyetekre: a történelem süllyesztőjébe. ahogy náciként is oda kerülsz, te kis elmebeteg, pszichopata genetikai selejt!

Billy Hill 2021.09.15. 13:09:47

@kunzoo: "A fideszre szavazó fiatalokat a családtámogatásokkal győzték meg. Igaz, az infláció, amit ez gerjesztett el is vitte az értékét."

Hát, leginkább a fővárosban és környékén igaz ez. De szerintem nem is ott, a nehezített terepen akart a kormány újabb pontokat szerezni, hanem a saját bázis bebiztosítására megy rá.

Falun lehet kapni (vályog)házat kerttel 4-5 millió forintért, a 10 milliós csok-ból így a vételár mellett még lehet venni új kazánt és kéményt, új nyílászárókat vagy ami belefér. Plusz 2 milliós befizetéssel lehet vásárolni mellé egy 4-5 milliós D@cia L*dgy-t, és megvan a két fiatalnak, ami egy kistelepülésen kell.

(Az igaz, hogy Budapesten nem segít a 10 millió sokakon, mert a 30 milliós lakásokból rögtön 40 milliósak lettek, de az ország min. 70%-a nem a fővárosban (és az agllóban) lakik, és szerintem a nem-budapestiekre hajtanak rá most a leginkább...)

sírjatok 2021.09.15. 13:18:40

@antiindex: "a felvilágosodás emblematikus műve volt az Enciklopédia"

érthetetlen, hogy akkor ezt miért nem Ausztráliában vagy Amerikában írták meg, ahol a gonosz kereszténység nem akadályozta volna őket.

sírjatok 2021.09.15. 13:21:01

@andras_29: "önmagában nincs gond egy ilyen névvel."

frissítsd a szoftveredet, matyika, az all lives matter meg főleg a white lives matter mindkettő súlyosan rasszista az elvtársaid szerint.

andras_29 2021.09.15. 13:21:47

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

demieeert.blog.hu/2021/06/06/de_miert_lett_a_ner_fo_ellensege_soros_es_a_migransok_utan_a_varosi_fu?full_commentlist=1#c40695876

" A liberálisok viszont titkolják hogy az ö vezérük a Soros meg a Merkel meg a Gyurcsány meg a Karácsony."

Olyan agyhibbant vagy, ahogy az egy mongolFidiótához illik.

1) Soros még úgy, ahogy liberális, de még ő se kell, hogy egy liberálisnak akár csak példakép is legyen. Vezér meg hogy lehetne?
2) Merkel nem liberális.
3) Gyurcsány nem liberális, hanem szociáldemokrata.
4) Karácsony meg egy zöld párthoz tartozik.

Akkora saláta az "agyad", mint egy ganédomb.

És végül, felsorolsz 4 embert, hogy ők vezérei a liberálisoknak. Ez még egy következő szinten is agyhibbant dolog. Vezérből, Führerből értelemszerűen csak egy lehet. Egy országon belül legalábbis. Olyan nincs, hogy például a német náciknak több führerjük lett volna. Eleve fogalomzavar.

Ilyen elmebetegek vagytok, ti mongolFidióták, nemcsak igazatok nincsen, de az ostoba vádjaitok már fogalmilag is értelmetlen zagyvaságok.

Fikalnyik Eugén 2021.09.15. 13:32:26

"Miért nem lehet hosszútávon sikeres a magyar baloldal?"

Hogy ne lenne sikeres hosszútávon, 12 éve egy kommunista utódpárt uralkodik...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 13:48:20

@Fikalnyik Eugén:

Nem, azt Mszp-nek hívják, és a parlamenti bejutási küszöb környékén tanyázik. Egykori szavazóinak többsége ma a DK-t és a Jobbikot támogatja.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 13:56:01

@andras_29:

Nem a szó eredeti értelmében használjuk s aszót. A mai libsiknek közük nincs a 19. századi nemzeti liberalizmushoz.
Az általad felsorolt politikusok mind bevándorláspártiak, fontosnak tartják az LMBTQ jogok érvényesülését, illetve a kisebbségi jogok érvényesülése kizárólag akkor fontos a számukra, ha az adott kisebbség színes bőrül. Ez a vízválasztó. Például a roma kisebbség ügye fontos a számukra ,de az erdélyi magyaroké, vagy a dél-tiroli osztrákoké nem.
Ezt a politikai oldalt szoktuk ma balodalnak, liberálisoknak, libernyákoknak, liberáltaknak libsiknek, , ballibeknek,lippschiknek stb. nevezni.

konrada 2021.09.15. 14:31:43

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ...amelyből a DK gyakorlatilag átvéve az MSZP alapító-tagságának jó részét, tele van volt MSZMP-sekkel, így ha már jogutódja nem is, de tagságában örököse az annak.
(És mielőtt: elég megnézni a DK képviselőket, és hiába vannak jóval kevesebben, mint a fideszesek, jóval több a volt állampárti köztük.)

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 14:56:35

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: persze. Ti takonygerincű nácik a "libsit" arra használjátok, aki nem tartozik közétek. Sokszor a magadfajtákra is, lásd migatyánk vs jobbik!
Szarcsimbókok.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 14:58:02

@konrada:

Az sem mindegy, hogy ki milyen szinten volt az átkosban. A kedvencem, amikor a 15 éves, gimis osztálytitkár Orbánt ugyanolyan szinten lévőnek próbálják beállítani, mint az egyetemi függetlenített KISZ-titkár, majd KISZ-KB titkár Furcsányt, aki egyébként ebbéli minőségében az új, demokratikus egyetemi ifjúsági szervezet, a Fidesz elszigetelésére és felszámolására tett javaslatokat.

mandiner.hu/attachment/0394/393657_orban_kocsis.jpg

midnight coder 2021.09.15. 14:59:18

@antiindex: Azért tudták "legyõzni" a kereszténységet, mert hagyta. Egy olyan szinten iszlamista országban mint amilyenek a korabeli keresztény országok voltak, simán kivégezték volna az elsõ csókát akinek ez eszébe jut. Ahogy most is kivégeznének téged is mondjuk Iránban ha csak olyanokat mondanál az iszlámról mint most itt a kereszténységrõl. Pláne ha a kis ateista blogodat is mellé linkelnéd.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 14:59:38

@Le a spammerekkel:
Nem, hanem a hozzád hasonló, valóságidegen gondolkodású pc idiótákra.

midnight coder 2021.09.15. 15:01:08

@Igazamvanvagyigazamvan?: Ha kis hazánk hagyta volna ki a 40 év szocializmust, és az UK a gyarmatosítást akkor most õk lennének lemaradva.

HaD 2021.09.15. 15:01:16

miért nem lehet sikeres a baloldal???...mert nem létezik....ennek a gyurcsánynak pontosan az a szerepe hogy ne is létezzen...mképpen a torgyán csurka vona féle álradikálosoknak is az(volt) hogy a "höbörgö bandá"t összegyüjtse megvezesse ezáltal féken tartsa,kontrolálja....ezt így találták ki anno az mszmp-ben(de leginkább izraelben:)) hogy hogyan kell lezavarni az un szoci világból az átmenetet...ennek az orbancnak is elöre megírt forgatókönyve van

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 15:03:37

@midnight coder:

Elképzelem Brendelt, ahogy a tálibokat próbálja meggyőzni az ateizmusról, mint egyetlen helyes útról.:)

andras_29 2021.09.15. 15:06:54

@midnight coder:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak?full_commentlist=1#c40867340

"Orbán is egy looser,"

akkor miért szavazol rá, és miért kényszeresen Gyurcsányozol, ha kritizálják Orbánt, te kis mongolFidióta? Orbán seggéből lógsz ki, te kis mongolFidióta.

andras_29 2021.09.15. 15:14:23

@midnight coder: "Azért tudták "legyõzni" a kereszténységet, mert hagyta. "

hát persze, te kis kereszténybuzi, műveletlen, sötét, idióta fasz! sőt, a keresztény buzik így szállnak le a bicikliről.

már átvettük, hogy inkvizíció volt, keresztes hadjáratok voltak, népirtást csináltak több kontinensen.

a világ legagresszívebb, népirtó vallása vallása.

ahol csak kicsit is megerősödik, azonnal kezdik megint a népirtást, mint Boszniában.

az nem érv, hogy te totál részegen mit álmodoztál a törtlénelemről, miközben fingod nincs a történelemről, és idióta vagy, ezért meséket találsz ki magadnak a jóságos keresztényekről. a tényeket meg leszarod, mert egy ilyen kis elmebeteg vagy.

andras_29 2021.09.15. 15:19:45

@midnight coder:

alapjarat.blog.hu/2021/06/15/az_onvezeto_autozas_8_komoly_kihivasa?full_commentlist=1#c40721740

a biztosító bármit biztosít, aminek a veszélyét meg tudja becsülni, amiért tud olyan árat kérni, hogy neki megérje, és aminél a worst case scenariónál még tartani tudja a kárfizetést. ahogy azt már megírtam, ez egy kicsi felár lesz az autógyártóknak, de nem sok. mivel az autonóm autó biztonságosabb lesz a személyes vezetőknél, ezért a végén a biztosítás ára kevesebb lesz, mint a mostani kötelező biztosítás.

"Ma a fegyvertartást mindenki veszélyesnek tartja, mert hogy azt hallod hogy az USA-ban minden egy-két hónapban jön valaki aki lelõ pár embert. Azt meg nem, hogy mindeközben hányan haltak meg, vagy szenvedtek súlyos sérülést az utakon."

ostoba vagy. először is statisztikákat kellene felmutatnod. nem tudsz, ehhez hülye vagy. másrészt a statisztikákat normalizálni kellene a használati idővel. tök nyilvánvaló, hogy fegyvere még az USÁ-ban is kevesebb embernek van, mint autója, és ritkábban használja. tök nyilvánvaló, hogy az autóvezetés fényévekkel kevésbé veszélyes, mint a lövöldözés. harmadrészt, az autóvezetésnek kurva sok haszna van, a gazdaság jelenleg nem is működne nélküle, anélkül meg működik, hogy minden hozzád hasonló idiótának fegyvere lenne.

andras_29 2021.09.15. 15:33:12

@midnight coder:

kormanykommentek.blog.hu/2021/08/24/folyamatos_adosagcsapdaban_a_korhazak_de_vajon_csak_ok_a_hibasak?full_commentlist=1#c40867384

1) abban egyetértünk, hogy az index béna, selejt. az átvétel óta különösen, mert a Fidesz mindig csak fejőstehenet rabol, aztán leamortizálja

2) abban is egyetértünk, hogy sokat elértem. a te beteg, blogfüggő náci szemszögedből sokat romlott a blog.hu, az egészséges szemszögből sokat javult, hiszen kevesebb a beteg náci, és kevesebb időt tölt a blogfüggő selejt itt

3) sosem Kurt barmofival menjetek már ki a hóra, és játsszátok már le ezt, mert ő legtöbbször azon kamuzik, hogy semmit nem értem el. néha mondjuk ő is átcsap hisztibe, hogy szétbasztam a kis blogfüggő élvezeteit, ilyenkor eljön az igazság pillanata, és pofán szarja magát, de jobb volna, ha egymás közt is lejátszanátok ezt a meccset, mert azzal nem jöhettek egyszerre, hogy semmit nem értem el, pitiáner dolgot csináltam, és ugyanakkor azzal is, hogy mindent szétbasztam a ti beteg, blogfüggő szemszögetekből nézve.

legközelebbb majd legalább szinkronban hazudjatok, mert ez így röhej!

ja, és amíg te nem tudsz szkriptet írni, addig nem érdekelnek a hülye elméleti baromságaid arról, hogy mit álmodtál részegen a bilin, hogy hogy írnál szkriptet, ha tudnál.

andras_29 2021.09.15. 16:16:52

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/10/konszolidalt-e_magyarorszag/full_commentlist/1#c40631884

meltanyossag.blog.hu/2021/05/10/konszolidalt-e_magyarorszag/full_commentlist/1#c40632470

Bírtam, hogy több, mint 3 órán át elvitatkozgattál a scripttel. Még ahhoz is hülye vagy, hogy fefogd, hol vagy, mi történik. Még egy script is okosabb nálad, te kis náci genetikai selejt!

andras_29 2021.09.15. 16:31:41

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik?full_commentlist=1#c40808984
1) fingod nincs, mi a magyar protokoll.
2) még operettnáci törzs is össze-vissza habogott erről, és én nem láttam a magyar protokoll pontos publikációját.
3) arról van információnk, hogy Belgiumban, ha valaki beteg lett egy idősek otthonában, akkor utána az idősek otthona összes halottját beleszámolták

ez nem csak azon alapul, hogy te otthon a disznóólban a szarba csaptál, hanem komolyabb forrás

index.hu/kulfold/2020/05/02/miert_van_belgiumban_annyi_aldozata_a_koronavirusnak/

Orbánnak mégis sikerült még köröket vernie Belgiumra ezzel együtt is elbaszásban.

mongolFidióták vagytok, sötétek vagytok, tudatlanok vagytok, hazug pszichopaták vagytok. ti vagytok a magyar selejt.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 16:35:27

@andras_29: Itt nem az a legszomorúbb, hogy én nem tudtam, hanem hogy te ilyesmik gyártására baszod el az életedet.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 16:40:41

@andras_29:

Még mindig nem veszel róla tudomást, hogy számos országban sokkal közvetlenebb kapcsolatot kell kimutatni a covid fertőzés és a halálozás között, hogy egy elhunyt bekerüljön a covid statisztikákba.
A legkirívóbb Szlovákia, de elnézve a gyenge átoltottságukat, még akár e teljesen igazságtalan összevetés alapján is megelőzhetnek minket covid halálozásban.
Magyarországon elég volt, ha az illető korábban felépült covidból, vagyis korábban fertőzött volt, és hónapokkal később felépülése után bekövetkezett halála esetén is bekerült a covid statisztikákba.
A briteknél 28 napnál régebbi covid fertőzés esetén már nem kerülhetett be az illető.

sírjatok 2021.09.15. 16:44:04

@andras_29: "a világ legagresszívebb, népirtó vallása vallása"

kicsit frissítsd a szoftvert, hogy ne duplikáljon szavakat. De hallod, ha ennyire agresszív a kereszténység, akkor hogy tudta bárki legyőzni? :D Matyika, mindenki eldöntheti, hogy ki itt az agresszív, és nem a keresztények...

midnight coder 2021.09.15. 16:47:58

@andras_29: "abban egyetértünk, hogy az index béna, selejt. az átvétel óta különösen, mert a Fidesz mindig csak fejőstehenet rabol, aztán leamortizálja"

Matyika, az Index kb. azóta szar, amióta magukévá tették az Internettó forráskódját. Ez pedig nem tegnap volt. Azóta persze voltak fejlesztések, de általában elmondható hogy ezek nem annyira sikerültek jól. A leépülés pedig szerintem úgy nagyjából a 2000-es évek közepével kezdõdött a fórummal ami ugyan még mindig megvan, de már 2005 környékén is kezdték visszaszorítani, ma pedig már csak árnyéka egykori önmagának. A blogmotorban és a többi részen szerintem úgy 2010 óta nem volt érdemi fejlesztés, kivéve egy-két átdesignolást, illetve hála neked pár hete megjelent a captcha. Persze ha komolyan vennék magukat akkor eleve nem lehetne Pl. nicket lopni, illetve lenne Pl. block user gomb amivel a bejelentkezett lúzerek küldhetnék a számukra nem kívánatos elemeket a nirvánába - ettõl persze a többi usernek megjelennének, csak számukra szûnne meg az adott nick összes hozzászólása. Ilyet amúgy ma már minden komolyabb blog motor vagy fórum tud.
Még egyszerûbb lett volna amúgy az egészet összekötni mondjuk a Disqus-szal a saját comment motor helyett.

Efféle scripteket kb. a python tanfolyam közepén írogatnak az emberek. Az ilyesmin már pár évtizede túl vagyok. Ha épp az a munkám akkor persze csinálok efféléket, Pl. legutóbb mobil alkalmazás offline szinkronja a lokális szerverrel, illetve onnan a felhõssel, és persze nem pythonban. De passzióból nem szoktam ilyesmivel szórakozni: tudod, az ûrhajós sem repked odahaza.

sírjatok 2021.09.15. 16:50:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ez az index cikk is azt támasztja alá, hogy MO jelentősen túlbecsülte a covid halottai számát, a világ túlnyomó része meg jelentősen alul. Tényleg egy matyi szintű idiótának kell lenni, hogy azt el bírd hinni, hogy a VILÁGON a legrosszabbak vagyunk mert ORBÁN.

index.hu/belfold/2021/09/14/covid-halalozas-tobblethalalozas-economist/

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 17:11:22

@midnight coder: nácika, ha már ez a barom brendel bemásolta a baromságodat matyizás közben...

Mi a lófasz az a "looser"???
:DD

Hint: wikidiff.com/looser/loser

andras_29 2021.09.15. 17:15:19

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

mttmuzeum.blog.hu/2021/05/14/a_termeszettudomanyi_muzeum_titokzatos_oriassasa/full_commentlist/1#c40640298

Na, ennyit tud a mongolFidióta selejt. A Természettudományi Múzeum blogján én utaltam arra, hogy Orbánnak hála ezt a múzeumot elköltöztetik Budapestről Debrecenbe, ami egy idióta döntés volt. Főleg, hogy ahogy olvastam, a költözés csak károkkal fog járni.

Ne, ezek után a mongolFidióta csak azzal tud jönni, hogy alapítsunk városállamot. A mongolFidióta selejt "agyjárása" valami olyasmi lehet, hogy a Fidesz támogatottsága vidéken, főleg falun és zsákfalukban, tanyán nagyobb. Ahol nyilvánvalóan az egysebészek élnek. Na most ezek után akkor a nem Fideszesek szerinte alapítsanak városállamot. Ez a városállam nyilván Budapest lenne. Ez persze minden szempontból hülye ötlet, mert vannak azért vidéken is ellenzéki szavazók, és Budapesten is Fideszes szavazók. Elég sokan. Budapest a vidék nélkül nehezen élne meg, de a vidék is Budapest nélkül, mert sem irányítása nem lenne, és közlekedési szempontból is nagyon el lenne vágva. Majdnem annyira, mint Budapest. A beszólás alighanem a mongolFidióta frusztrált kis böfögése volt, mert érvei nincsenek, a témához nem tud hozzászólni. Mellesleg, a Fideszre ugye kisebbség szavazott. Pláne Magyarországon. Jelenleg a Fidesz még inkább kisebbségben van. Ha ténylegesen ketté osztanák Magyarországot, és az egyik helyre azok mennének, akik a Fideszes részben akarnak maradni, a másikban azok, akik inkább nem a Fideszes részben, akkor valószínűleg a lakosság sokkal kevesebb, mint fele maradna a Fideszes részben. Ráadásul kevésbé művelt, kevésbé képzett, hülyébb része. A Fideszes Magyarország átlag IQ-ja elég alacsony lenne. Ha a felosztás erőszakos módon úgy történne, hogy a nem Fideszes rész bUdapest lenne, amihez azért még hozzá kellene csapni Pest Megyét, és még némi területet, hogy a több, mint 5 millió embernek azért mégis méltányos terület legyen, akkor valószínűleg egy olyan kis városállam alakulna ki, mint mondjuk Szingapur. Nehéz lenne megélnie, de hacsak nem veszi a vidéki Magyarország úgy blokád alá, mint Nyugat-Berlint a szovjetek, valószínűleg még mindig jobban megélne, mit a magára hagyott vidéki, Fideszes banda. Nyugat-Berlin erre jó példa. Mégiscsak jobban jártak, mint az NDK. Annak ellenére, hogy egy nagyon nehéz helyzetbe hozott félvárosállam voltak.

No, a mongolFidióta ezt nem fogja fel, nem is neki írtam, hanem a többiek okulására, hogy hol van a mongolFidióta "színvonal".

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 17:17:56

@andras_29:

Attól, hogy te vízfejű vagy, miért kellene az országnak is vízfejűnek lennie?:D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 17:24:35

@sírjatok:

Na de akkor mit fog mondani, ha a szerény átoltottságú szlovákok és románok még így is megelőznek majd minket a negyedik hullámban covid halálozásban?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 17:26:47

@Le a spammerekkel: Baromka, én világosan leírtam, hogy mit értek libernyák alatt. Sajnálom, ha nem jutott el a popcorn méretű agyadig.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 17:28:35

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: kár, hogy ettől még a tény tény marad. A takonygerincű fajtád mindenkit libsizget, aki nem náci.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 17:30:54

"Vegyük példának Budapestet. Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása óta, választási ígéreteinek a jelentős részét nem tartotta be, ezzel szemben jelentős apparátust foglalkoztat a városházán, főleg Gyurcsány embereit. A város az egyszerre elinduló építkezések miatt képtelen normálisan működni, mindennaposak a dugók Budapesten, ez szintén előrevetítheti, hogy milyen jövő várna az országra, ha jövőre visszatérne a baloldal ."

Ez csak most tűnt fel.
@blogger: mondd, te faszfej, te melyik bolygón élsz? Kifosztottátok a fővárost (többek közt) és képes lennél a mostani vezetésre kenni ennek minden következményét

andras_29 2021.09.15. 18:17:43

@Le a spammerekkel:
aztirjaa.blog.hu/2021/08/19/allister_heath_a_romlas_es_az_onhittseg_vegul_megdontotte_az_amerikai_birodalmat?full_commentlist=1#c40864440

nyuszika.

1) bocsánatkérésre felszólítás mióta terror, elment neked az eszed? ja igen, elment. sose volt, elmebeteg vagy.

2) ha a kitiltásra való felszólítás terror, akkor a kitiltás maga nyilván terror a négyzeten, tehát a blogger egy büdös terrorista

idióta elmebetg vagy te is, akár a többi blogfüggő selejt, aki vonyít, hogy zavarják a blogoholizmusukat.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 18:23:42

@andras_29: ez a matyizó netterrorista miért nincs még mindig előzetesben vagy zárt osztályon?

andras_29 2021.09.15. 18:50:41

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

mttmuzeum.blog.hu/2021/05/14/a_termeszettudomanyi_muzeum_titokzatos_oriassasa/full_commentlist/1#c40640298

Na, ennyit tud a mongolFidióta selejt. A Természettudományi Múzeum blogján én utaltam arra, hogy Orbánnak hála ezt a múzeumot elköltöztetik Budapestről Debrecenbe, ami egy idióta döntés volt. Főleg, hogy ahogy olvastam, a költözés csak károkkal fog járni.

Ne, ezek után a mongolFidióta csak azzal tud jönni, hogy alapítsunk városállamot. A mongolFidióta selejt "agyjárása" valami olyasmi lehet, hogy a Fidesz támogatottsága vidéken, főleg falun és zsákfalukban, tanyán nagyobb. Ahol nyilvánvalóan az egysebészek élnek. Na most ezek után akkor a nem Fideszesek szerinte alapítsanak városállamot. Ez a városállam nyilván Budapest lenne. Ez persze minden szempontból hülye ötlet, mert vannak azért vidéken is ellenzéki szavazók, és Budapesten is Fideszes szavazók. Elég sokan. Budapest a vidék nélkül nehezen élne meg, de a vidék is Budapest nélkül, mert sem irányítása nem lenne, és közlekedési szempontból is nagyon el lenne vágva. Majdnem annyira, mint Budapest. A beszólás alighanem a mongolFidióta frusztrált kis böfögése volt, mert érvei nincsenek, a témához nem tud hozzászólni. Mellesleg, a Fideszre ugye kisebbség szavazott. Pláne Magyarországon. Jelenleg a Fidesz még inkább kisebbségben van. Ha ténylegesen ketté osztanák Magyarországot, és az egyik helyre azok mennének, akik a Fideszes részben akarnak maradni, a másikban azok, akik inkább nem a Fideszes részben, akkor valószínűleg a lakosság sokkal kevesebb, mint fele maradna a Fideszes részben. Ráadásul kevésbé művelt, kevésbé képzett, hülyébb része. A Fideszes Magyarország átlag IQ-ja elég alacsony lenne. Ha a felosztás erőszakos módon úgy történne, hogy a nem Fideszes rész bUdapest lenne, amihez azért még hozzá kellene csapni Pest Megyét, és még némi területet, hogy a több, mint 5 millió embernek azért mégis méltányos terület legyen, akkor valószínűleg egy olyan kis városállam alakulna ki, mint mondjuk Szingapur. Nehéz lenne megélnie, de hacsak nem veszi a vidéki Magyarország úgy blokád alá, mint Nyugat-Berlint a szovjetek, valószínűleg még mindig jobban megélne, mit a magára hagyott vidéki, Fideszes banda. Nyugat-Berlin erre jó példa. Mégiscsak jobban jártak, mint az NDK. Annak ellenére, hogy egy nagyon nehéz helyzetbe hozott félvárosállam voltak.

No, a mongolFidióta ezt nem fogja fel, nem is neki írtam, hanem a többiek okulására, hogy hol van a mongolFidióta "színvonal".

birkamenet 2021.09.15. 18:52:57

@CSOKKI MÁLNA: "Feri olyan, mint a védőoltás: stimulálja a társadalom önvédelmi reflexeit.:) "

Kis szivárvány leányka, ehhez képest a "gyurcsány által irányított"(sic!) Karigeri már 2019-ben lapos szarra verte a fidesses Tarlós eftársat. Azóta a fidessbanda egyre nagyobb lejtmentben van.

birkamenet 2021.09.15. 18:55:56

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "én világosan leírtam, hogy mit értek libernyák alatt. "

Ez érdekel! Mi az a libernyák, te szivárny leányka, amikor a fidernyák orbánod újra a liberáliskhoz áll be, mert onnan reméli a plusz szavazókat? A kis megélhetési fidernyák-libernyákja!

andras_29 2021.09.15. 18:57:13

@Le a spammerekkel:

te semmiben nem különbözöl a náciktól, te büdös náci vagy.

birkamenet 2021.09.15. 18:59:46

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Covid fronton nagy hírek vannak kis szivárvány fiúcska:

Auszria 9 millió lakos: 10 ezer covid halott
Orbanisztán 9 millió lakos: 30 ezer covid halott

Orbanisztán megint mindenkinél Jobban teljesít! Mármint nemzetirtásban.

andras_29 2021.09.15. 19:05:03

@midnight coder:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/24/a_korrupciouldozes_uj_dimenzioja?full_commentlist=1#c40666360

a tény, hogy a Fidesz korruptabb minden korábbi kormánynál, beleértve a Kádárizmust. a többi csak a te, azaz egy mongolFidióta ostoba elképzelései, nem érvek.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 20:11:22

@andras_29: netterrorista+elmebeteg és nyilvánosan matyizgat, szóval még a rágalmazás, személyes adatokkal való visszaélés, spammelés, szám.tech. rendszer elleni támadás, DoS stb. mellé még mehet a közszeméremsértés is.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 20:30:15

@Le a spammerekkel: Inkább vagyok takonygerincű, mint takonyagyú, amilyen a fajtád.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 20:33:12

@birkamenet:

Libernyák, lippschi, ballibsi, liberált, liberálidióta : bevándorláspárti, LMBTQ mániás, nemzetidegen zöldidióta világpolgár.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 20:41:55

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: agyad? Max annyi, hogy megtaláld, mit tudtok még ellopni, -rabolni. Takonygerinc.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15. 20:43:25

@Le a spammerekkel: Szoptok megint áprilisban, takonyagy. Mert 3 a magyar igazság, és egy a ráadás.;)

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2021.09.15. 21:54:30

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: büszke vagy rá, hogy loptok, raboltok, gyilkoltok és még a választásokon is csaltok. Igaz, takonygerinc?

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 22:50:48

@midnight coder: nem feltétlen. A looser jelentése: laza, fellazult, relaxált...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 22:53:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "statisztikákba.
A briteknél 28 napnál régebbi covid fertőzés esetén már nem kerülhetett be az illető"

Forrás? Én Angliában élek, van rálátásom az egészségügyre, de ilyet nem hallottam. Tehát szeretném, ha bizonyítanád, mert így csak ...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 22:55:33

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " nem az a legszomorúbb, hogy én nem tudtam, hanem hogy te ilyesmik gyártására baszod el az életedet"

Ez szép tőled, beismered, hogy Brendel hülyére vett, mert az is vagy! Minden elismerésem.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 23:00:26

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt.[2"

Azért ez se kutya!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.15. 23:24:04

@midnight coder: figyelj, arról volt szó, hogy a migrik tönkrebasszák az országot. Erre hoztam példákat.
Te meg azzal cáfolod, hogy a UK gyarmatosított???
Te gyógyegér, onnan vannak a migrijei!

UK government: Rishi Sunak pénzügy
Priti Patel belügy
Sajid Javid e.ü.
Alok Sharma kabinetfőnök
Kwasi Kwarteng ipari
Suella Braverman főügyész

és, el ne feledjem: hazánk nagy barátja, Boris Johnson
negyedrészt török(Ali Kemal, muszlim), new-yorki zsidó(Helen Tracy Lowe- Porter, orosz zsidó(Elias Averly Lowe), angol (Winifred Bunn- angol-svájci) arisztokrata...

Hát, azért ez nem kevés! Ja, és jobboldaliak!

birkamenet 2021.09.16. 00:01:17

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Mert 3 a magyar igazság, és egy a ráadás.;) "

Ja, fegyházba mennek orbán, rogán, szargyártó és rádásnak az összes többi fidernyák.

Bár funkcionális analfabéta vagy mint minden fidessbirka, néha azért véletlenül helyeset is bégetsz.

birkamenet 2021.09.16. 00:05:23

@Igazamvanvagyigazamvan?:

jaj te, jelzem neked, hogy a midnájt kóder nevezetü betegünk esetében egy birkaagyváltó mütéten átesett fidrrnyák lénnyel beszélsz. Kb. innen számold ki, hogy mennyi sort érdemes az ilyen elmebetegkre vesztegetni.

Hogy megtakarítsd az idődet, itt vannak a leghírhedtebb elmebajai:

- az EU csődbe fog menni, mert migránsok vannak benne
- az USA össze fog omlani, mert négerek vannak benne
- Kínáé a jövő, mert csak ott termelnek már a világon
- Amerikában a ballibek a fehéreket arra kényszerítik, hogy cseréljék fel a bőrük színét, ne legyenek többé fehérek

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 00:13:07

@birkamenet: bocs, de imádom beleverni az orrát a saját szarába.
Perverz volnék? Jézus! Még a végén bevesznek a NER-be!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 00:30:50

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "England, we have collated the details of every person who has had a laboratory-confirmed positive COVID-19 result at any point since the start of the pandemic. This will be a very valuable resource for tracking the impact of COVID-19 on the health of those affected"

Segítek: ez azt jelenti, hogy hülyeséget állítottál.
A 28 nap Skóciára igaz.
Jajj, elfelejtettem, a NER-ben a hazugság azt jelenti, igaz, ha mi mondjuk. Mint a negatív növekedés...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 00:34:21

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: deaths occurring in hospitals, notified to NHS England by NHS trusts using the COVID-19 Patient Notification Systemdeaths with a confirmed COVID-19 test, notified to PHE Health Protection Teams during outbreak management (primarily in non-hospital settings) and recorded in an electronic reporting systemall people with a laboratory-confirmed COVID-19 test identified to have died through tracing against NHS recordsONS death registrations which can be linked to a laboratory-confirmed COVID-19 test
Tehát, laboratóriumi vizsgálat mutatja ki a fertőzöttséget...

arthurthedent 2021.09.16. 09:49:51

@Igazamvanvagyigazamvan?: "A looser jelentése: laza, fellazult, relaxált..." Esetleg lazító, fellazító, kiszabadító, elszabadult lehet amiről te beszélsz az a "loose cannon" vagy "loose screw". Ha rád mondják és nem vagy csavarlazító, akkor vesztesnek mondtak. :D

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 10:34:21

@arthurthedent: talán tudnám javasolni a szótár használatát...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 10:41:43

@arthurthedent: "The words mean, literally, The Ukraine is not dead, but in a looser translation would mean The Ukraine lives on.

more_vert

A mondat szó szerint azt jelenti, hogy Nem halt még meg Ukrajna", szabadabb fordításban inkább azt, hogy Ukrajna élni fog."

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 12:03:15

@arthurthedent: vagy lehetek laza szülő:
 example of looser is a parent changing their teenager's curfew from 11pm to midnight

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 12:04:14

@arthurthedent: vagy lehet még lotyó, szabad erkölcsű. Looser.

arthurthedent 2021.09.16. 12:40:34

@Igazamvanvagyigazamvan?: "vagy lehetek laza szülő:" Rookie mistake azt gondolni, hogy egy kifejezésben valami X ragot kap mikor lefordítod, tehát az eredeti is olyan raggal volt. A "looser" azt jelenti, hogy "lazító", nem jelenti azt, hogy "laza". A szabályon enyhít, a büntetést lazítja, nem ő maga a laza. Az "-er" végződés mutatja, hogy valamit csináló:
Nouns ending in -er
This ending is the most common. It's usually added to verbs to make nouns with the meaning ‘a person or thing that does something’, for example: builder, farmer, sprinkler, or beeper.

arthurthedent 2021.09.16. 12:42:34

@Igazamvanvagyigazamvan?: "az a loser. Egy "o" val." Tényleg...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:09:01

@arthurthedent: igaz. És a lotyót hogy magyaráznád?

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:15:47

@arthurthedent: rookie mistake azt állítani, hogy egy angol szöveget szó szerint, a nyelvtant követve kellene lefordítani magyarra. A sailor sem vitorlázó, hanem tengerész.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:26:57

@arthurthedent: tender: felajánl, kínál, benyújt...tapintatos, gondozó, stb.
tend: irány, vonul valami felé, gondoz, ellát...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.16. 15:59:45

@arthurthedent: tudod, néha az igéből nem melléknév lesz, hanem főnév. Mondjuk én a smokert dohányosnak fordítanám, nem dohányzónak.

arthurthedent 2021.09.16. 20:41:32

@Igazamvanvagyigazamvan?: Guglizd ki az angol szöveget, amit idéztem, nem a saját véleményem volt, egyszerűen idéztem. Persze, bármilyen nyelvtani szabály alól lehet kivétel.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.17. 14:44:28

@arthurthedent: nem kell gugli, ott a szövegben: usually.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.17. 14:49:35

@arthurthedent: " Rookie mistake azt gondolni, hogy egy kifejezésben valami X ragot kap mikor lefordítod, tehát az eredeti is olyan raggal volt. A "looser" azt jelenti, hogy "lazító", nem jelenti azt, hogy "laza". A szabályon enyhít, a büntetést lazítja, nem ő maga a laza. Az "-er" végződés mutatja, hogy valamit csináló"

Én ezt gugliztam.
Erre reagáltam, hogy nem egészen így van.
A tonert sem fordítod árnyalónak, a singer sem éneklő.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:29:21

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te magad vagy a Brendel, te félművelt ostoba fajankó..Könnyű felismerni, akármelyik nickeden nyomulsz.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:30:51

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ehhez nem kellet t sem párttagnak, sem Kisz tagnak lenni. Gyurcsány apád eközben a KISZ KÖZPONTI BIZOTTSÁGA titkára volt.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:33:58

@birkamenet:

Ismét hülyén fogsz magad elé bámulni, amikor este 10 körül rád vigyorog a valóság, ahogy 4 éve, ahogy 8 éve, ahogy 11 éve..;)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:36:02

@Le a spammerekkel:

Cseh Katka cégeivel mi a fasz van már? Nagyon kussoltok. Ez nagyon rátok fog égni.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 18:38:58

@Igazamvanvagyigazamvan?:

www.portfolio.hu/gazdasag/20210322/feny-az-alagut-vegen-feleves-melypontra-esett-a-briteknel-a-koronavirus-halalozas-az-atoltottsag-miatt-475280

" A brit kormány számítási módszertana szerint - amely a koronavírus-fertőzés megállapítása után 28 napon belül bekövetkező haláleseteket veszi figyelembe - a hétfőn zárult 24 órában 17 páciens haláláról érkezett jelentés."

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:07:58

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: aki tőled okosabb, az mind a Brendel?
Te , az nem zavar, hogy angolul linkeltem be az angliai EÜ hivatal közleményét? Ja, hogy nem érted...

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:19:37

@Igazamvanvagyigazamvan?: Miből gondolod, hogy okosabb vagy nálam, te félművelt elcseszett életű senki?

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:22:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Deaths within 28 days of positive test

Daily

164Value: 164 — Abstract information: Daily number of deaths within 28 days of first positive test, reported on Saturday, 18 September 2021.
Click for additional details.

Total

135,147Value: 135147 — Abstract information: Total number of deaths within 28 days of first positive test, reported up to Saturday, 18 September 2021.
Click for additional details.

Deaths with COVID-19 on the death certificate

Weekly

781

megvan a megoldás: a napi halálozásnál 28 napon belülieket veszik figyelembe.
A hetinél nem. Ott a death certificate számít.
Tehát , a gyorsjelentés 28 napos, a pontosított nem. Ott a fertőzöttség ténye számít, midegy, tesztelték-e, vagy mikor fertôződött meg.
Tehát buta vagy, és még büszke is vagy rá.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:23:11

@Igazamvanvagyigazamvan?: Sajnos az a helyzet, hogy te nem tudsz angolul(sem).

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:24:03

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nem írtam, hogy okosabb vagyok nálad. Ezt te képzelted bele. Azt írtam, hogy bárkit Brendelnek nézel, aki okosabb nálad.
Frusztrált vagy.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:24:13

@Igazamvanvagyigazamvan?: Örülök, hogy végül elismerted az ostobaságodat. Jobb később, mint soha..

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:25:57

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: igen, 17 halott, így jön ki a 781 egy hét alatt...segghülye vagy.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:27:38

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:  electronic reporting systemall people with a laboratory-confirmed COVID-19 test identified to have died through tracing against NHS recordsONS death registrations which can be linked to a laboratory-confirmed COVID-19 test

le tudod fordítani? Én igen.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:31:15

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: tehát, ha nem tartom magam okosabbnak, mint te vagy, akkor ostoba vagyok...
Te olyan hülye vagy, hogy saját magad ostobázod le.
De ha volna egy csöpp eszed, akkor arra is rájöttél volna, hogy azt se mondtam, olyan buta vagyok, mint te.
Te mondtad, hogy én vagyok a Brendel. Erre reagáltam, hogy te Brendelnek nézel mindenkit, aki okosabb, mint te. Ez rólad szól, idióta!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.18. 22:33:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: az semmi, hogy angolul nem tudsz, de magyarul se! Na, ez a gáz! Igaz, akkor nem lennél a NER válogatott katonája.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:41:50

@Igazamvanvagyigazamvan?: Mi van Matyika, sikerült már felderíteni az "adaptálni" és az "adoptálni" szavak jelentése közötti különbséget?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:44:43

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Csak egyre mélyebbre süllyedsz a magyarázkodással a saját hülyeségedben ezzel a vergődéssel. Kapálózz csak.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 22:45:46

@Igazamvanvagyigazamvan?: Tök mindegy, minek tartod magadat Matyi. Egy buta segg vagy..

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:29:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ennyi? Ezek az érveid? Ezzel elismerted, hogy buktál. Inkább személyeskedsz, hisz mit is tudnál mást. Ha egy csöppnyi eszed lenne, meg tudnád nézni, tényleg azonos vagyok-e Matyival. De az persze összezavarna.
Szerintem menj orvoshoz. Bár azt nem tudom, milyen orvos tudna segíteni. A pszichológus, a pszichiáter elmét gyógyít. Neked az nincs...

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:32:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: 17 halott. Az angolok szerint meg 781 egy hét alatt. 781 osztva héttel az 111,6
Neked kéne magyarázkodni. Igaz, nincs mit.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:33:45

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: szerintem Matyi nem buta segg, akkor olyan lenne, mint te. Neki pszichés problémái vannak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:40:00

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " egyre mélyebbre süllyedsz a magyarázkodással a saját hülyeségedben ezzel a vergődéssel. Kapálózz csak.:"

Ezt az érvelést ismeri a pszichológia. Ott tartasz, hogy nem vagy képes felfogni , amit írtam, ezért arra nem tudsz reagálni, érveid nincsenek, személyemben támadsz. De ahhoz hülye vagy, hogy képes legyél azonosítani, így kivetíted egy általad ismert személyre.
Az, hogy Brendellel keversz, csak azt mutatja, képtelen vagy megkülönböztetni az írások stílusjegyeit, amit nem értesz, az frusztrál, megrettent, tehát félsz tőle, mert megaláz, ezért gyűlölöd, tehát Brendel!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.09.19. 01:41:05

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: " Mi van Matyika, sikerült már felderíteni az "adaptálni" és az "adoptálni" szavak jelentése közötti különbséget"

Hát ez meg mi?
süti beállítások módosítása